Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de top 10 printers

Heb je een vraag of wil je ons graag spreken over iets anders? Dat kan! Ons team staat klaar om vragen te beantwoorden over de door ons geplaatste top 10 printers, reviews en vergelijkingen. Email ons of vul het contactformulier in op de site en wij komen bij je terug. 

Goede vraag! Als je eenmaal een beslissing hebt gemaakt om een printer aan te schaffen, druk je op de link op de website. Vervolgens wordt je doorverwezen en zie je of en wanneer het product voorradig is. 

De beste printer koop je direct via één van de buttons in dit artikel. Je bent daarbij ook direct van een interessante prijs verzekerd.

De printer die best getest is, is HP DeskJet Plus 4120e All-in-One Printer.. Deze printer scoorde het beste in onze printers test.

Alle 10 de printers is onze top 10 zijn goede printers. Kies dus vooral de printer die voldoet aan jouw producteisen.

Selecteer uit de beste geteste printers

Wanneer je overweegt een van de printers te kopen via onze website, heb je de keuze uit 10 printers. Welke daarvan bij jou past, kun je achter komen door de printers goed met elkaar te vergelijken. 

Zoals je ziet, is elke printer voorzien van drie voorname aspecten: de prijs, een foto en een beschrijving. Door zowel het visuele-, technische- en kosten aspect te vergelijken van elke printer in de top 10, weet jij welke matcht met jouw interesses.

Disclaimer: Via de button onder de beschrijving van elke printer ga je naar een externe webshop om over te gaan tot aankoop. Vanaf hier is de webshop verantwoordelijk voor een printer. Voor vragen met betrekking tot aanschaf, kun je contact opnemen met de relevante webshop waar je een printer koopt.

Conclusie over deprinterstest

Het was een eer om je te helpen bij het kiezen van een printer. Uit onze lijst met de top 10 producten zal je zeker een geschikte printer hebben gevonden die aan je eisen voldoet. We willen daarnaast benadrukken dat deze 10 printers de beste zijn op de markt, die als kenmerk hebben dat ze een goede kwaliteit bieden. Mocht je na het lezen van de informatie toch nog vragen hebben, dan staan wij altijd klaar om je te helpen. We hopen voor je dat je een geweldige printer hebt gekozen, waarmee je het beste uit al je documenten, foto's en andere informatie haalt. We bieden je hierbij onze steun en wensen je veel plezier met je nieuwe printer.

Slotwoord over printers

Beste lezer, hartelijk bedankt voor het bezoeken van onze website.

We hopen dat je voldoende geïnformeerd bent en dat we je verder hebben kunnen helpen met onze reviews en top 10 beste printers tot nu toe.

Wij zijn het team dat gespecialiseerd is en in de loop der jaren kennis hebben verzameld om je van een zo goed mogelijk advies te kunnen voorzien en om je te kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Geen printer is ons te gek, zoals je waarschijnlijk al hebt kunnen zien. Alle relevante printers met reviews zijn te vinden op onze website. Van eenvoudig tot complex, in diverse prijs categorieën van goedkoop tot duur, van donker tot licht en van grote tot kleine printers. Wij onderzoeken het allemaal.

Ons team doet elke dag zijn uiterste best om vergelijkingen en reviews te presenteren met voldoende informatie. Bedankt & we hopen je snel terug te zien.

  1. kantoorapparatuur
  2. printer

Top 10 beste printers van 2024

Laatst bijgewerkt: 28 feb. 2024

Van kantoorwerk tot thuisgebruik, een printer is een essentieel apparaat. Maar met zo veel opties is het lastig om de beste printer te kiezen. Daarom hebben we een lijst samengesteld met de 10 beste printers - voor alle mogelijke gebruiksdoeleinden. Met een vergelijking van al deze opties, zullen we je helpen om de perfecte match voor je te vinden.

De meest actuele en bruikbare informatie over printers vind je hier. Kijk snel verder door op onderstaande button te klikken.

Beste 10 printers [Beste uit de test!]

De top 10 printers baseert zich op consumentenervaringen in combinatie met tests door deskundigen. Doordat consumenten hun mening online delen over een printer die ze hebben aangeschaft, komen wij te weten welke printers hoog worden gewaardeerd en welke minder of zelfs slecht. Zodoende komen de printers die het beste worden gewaardeerd door de consument bovendrijven. Deze worden vervolgens vergeleken door kenners waarna de onderstaande top 10 printers is ontstaan.

1. HP DeskJet Plus 4120e All-in-One Printer.

5/5

Met de HP DeskJet Plus 4120e All-in-One Printer kun je heel gemakkelijk vanaf je computer afdrukken, kopiëren en scannen. De printer heeft een compact ontwerp waardoor hij perfect past in een kleine ruimte. Met de ingebouwde WiFi-verbinding kun je gemakkelijk en snel printen vanaf je smartphone of tablet. Je kunt ook afdrukken met de HP Smart App, waarmee je foto's en documenten direct vanaf je telefoon kunt afdrukken. Deze printer heeft een hoge kwaliteit afdrukken met kleurpigmenten die zorgen voor heldere kleuren. Het afdrukken gaat ook erg snel met een snelheid van 22 afdrukken per minuut. Het afdrukken is ook energiezuinig dankzij de HP Instant-ink technologie. Deze technologie past de kleur en de hoeveelheid inkt aan op basis van het type afdruk. Met de HP Instant-ink technologie hoeft u nooit meer te twijfelen aan de kwaliteit van uw afdrukken.

Door experts hoog aanbevolen en deskundigen zijn het er mee eens! Op nummer 1 best geteste product. 

2. HP DeskJet 3760 All-in-One Printer.

5/5

Met de HP DeskJet 3760 All-in-One printer kunnen gebruikers op een kosteneffectieve manier printen, kopiëren en scannen. Deze compacte printer is speciaal ontwikkeld voor thuisgebruik en biedt u de vrijheid om te printen, te scannen en te kopiëren vanaf vrijwel elk mobiel device. De printer ondersteunt ook dynamische beveiliging, waardoor uw documenten en bestanden veilig blijven. De HP DeskJet 3760 All-in-One printer heeft een hoge afdrukkwaliteit en biedt een uitstekende prestatie. Het scannen van documenten is ook gemakkelijk, met een resolutie tot 1200 dpi. U kunt ook foto's direct vanaf een geheugenkaart afdrukken, zodat u deze direct kunt delen met anderen. Bovendien kunt u direct afdrukken vanaf een smartphone of tablet met behulp van HP Wireless direct of AirPrint.

Kenners, specialisten en exports zijn het er over eens. Volgens onderzoek een top product en daarom op nummer 2. 

3. Multifunctional Inktjet HP Deskjet 2710E.

5/5

Deze multifunctionele inktjetprinter van HP is een uitstekende oplossing om thuis of op kantoor professionele documenten te printen. Met de HP DeskJet 2710e All-in-One Printer heb je geen gedoe meer met verschillende cartridges. De printer heeft een innovatief systeem dat inkt automatisch bijvult wanneer je deze nodig hebt. Dit betekent dat je nooit meer onnodig geld uitgeeft aan inkt. Het printen van documenten met de HP DeskJet 2710e All-in-One Printer gaat zeer snel. Met deze printer kun je tot 12 pagina's per minuut printen in zwart-wit. In kleur gaat het nog sneller, hier kun je tot 8 pagina's per minuut printen. De printer heeft een hoge resolutie van 4800 x 1200 dpi, waardoor je kleurrijke documenten met gedetailleerde afbeeldingen kunt afdrukken. Ook heeft deze printer een scannen, kopiëren en faxen functie, waardoor je gemakkelijk documenten kunt digitaliseren. De HP DeskJet 2710e All-in-One Printer is een uitstekende keuze voor iedereen die veel documenten moet afdrukken. De printer is eenvoudig te bedienen en je hoeft geen geld meer uit te geven aan inkt. Met deze multifunctionele inktjetprinter kun je snel en gemakkelijk professionele documenten afdrukken.

Een ware topper en een niet te missen product. Volgens ons onderzoek op nummer 3. Bekijk het top 3 best geteste product hier. 

4. Epson Expression Home XP-2200 All-In-One Printer Geschikt voor ReadyPrint.

5/5

De Epson Expression Home XP-2200 is perfect voor gebruikers die veel afdrukken, kopiëren en scannen. De printer is uitgerust met een LCD-scherm van 2,4 inch waarmee je de printer eenvoudig kunt bedienen. Met de Epson ReadyPrint-technologie kun je foto's, documenten en meer snel en eenvoudig afdrukken. De ReadyPrint-technologie maakt ook verbinding met je computer of laptop, waardoor je gemakkelijk afbeeldingen en bestanden kunt afdrukken, zonder dat je een bekabeld netwerk hoeft te gebruiken. Met de Epson Expression Home XP-2200 krijg je ook toegang tot een reeks cloud-diensten. Je kunt eenvoudig afbeeldingen en documenten afdrukken vanaf Google Drive, Dropbox, Facebook, Instagram en meer. Daarnaast kun je direct afdrukken vanaf je mobiele apparaat met de Epson iPrint-app. Met deze app kun je ook scannen naar je smartphone of tablet, waardoor je documenten eenvoudig kunt verzenden en opslaan in verschillende formaten.

Ons team van specialisten, experts en deskundigen  zijn het er over eens. Dit product heeft het. Lees de reviews voor meer informatie. 

5. T Canon PIXMA TS3450 4800 x 1200 DPI USB WiFi Schwarz.

5/5

De Canon PIXMA TS3450 is een krachtige all-in-one printer die alles heeft wat je nodig hebt. De printer heeft een hoge resolutie van 4800 x 1200 dpi en biedt een hoge kwaliteit printresultaat van zowel tekst als foto's. De printer is compatibel met smartphones, waardoor het makkelijk is om documenten en afbeeldingen te printen vanaf elk apparaat. Daarnaast is de Canon PIXMA TS3450 gebruiksvriendelijk en compact. Met een 1,5-inch zwart-wit LCD-scherm kun je eenvoudig navigeren door de opties. De printer heeft ook een USB-poort en Wifi-verbinding. Hiermee kun je draadloos verbinding maken met je computer of laptop en documenten printen met de meegeleverde software. De printer is gemakkelijk te installeren en te bedienen.

Kwaliteit spreekt voor zich met dit artikel. Een parel volgens kenners een top 5 best geteste artikel volgens ons onderzoek. 

6. HP DeskJet 2720e All-in-One Printer.

5/5

De HP DeskJet 2720e All-in-One Printer is een krachtige multifunctionele printer die je productiviteit verhoogt. Het is perfect voor thuiskantoren en kleine bedrijven, aangezien het een oplossing biedt voor een breed scala aan printbehoeften. De printer heeft een kleurrijk en intuïtief touchscreen-display van 7 cm, waarmee je de printer eenvoudig kunt bedienen. Met de HP+-functie kun je de printer op afstand beheren, waardoor je altijd het beste uit je printer kunt halen. Daarnaast is deze printer ook voorzien van automatische tweezijdige printing, waardoor je dubbele prints kunt produceren zonder dat je het papier handmatig hoeft te draaien. De printer is tevens compatibel met mobiele printopdrachten, waardoor je gemakkelijk documenten kunt afdrukken vanaf je smartphones, tablets of laptops. Bovendien kun je de printer ook gebruiken om te scannen en kopiëren, waardoor je nog productiever kunt werken. Met zijn energiezuinige modus en dubbelzijdige printing bespaar je tevens op papier- en energiekosten.

Sommige producten hebben geen introductie nodig. Op nummer 6 en terecht volgens kenners en experts.  De reviews geven een duidelijke impressie.

7. Canon PIXMA TS5150 All-in-One Printer.

5/5

De Canon PIXMA TS5150-serie is uitgerust met een 6-kleuren FINE-printkop die een geweldige kleurweergave geeft. Bovendien haalt de printer een printresolutie van 4800 x 1200 dpi, zodat je altijd scherpe en levensechte foto's en documenten op het papier krijgt. Je kunt ook gebruik maken van het ingebouwde Wi-Fi om eenvoudig vanaf je smartphone of tablet af te drukken. De Canon PIXMA TS5150-serie is ook voorzien van een 5,6cm LCD-kleurenaanraakscherm, waarmee je snel en eenvoudig de verschillende instellingen kunt aanpassen. Bovendien kun je verschillende afdrukopties gebruiken, zoals automatisch tweezijdig afdrukken en afdrukken vanaf het cloudplatform. Met de geïntegreerde Auto Duplex-functie druk je automatisch aan twee kanten af, waardoor je papier en inkt kunt besparen.

Een item dat mijn persoonlijke voorkeur geniet. Een top product. Lees verder in de geweldige reviews.

8. Canon PIXMA TS6350A All-in-One Printer.

5/5

De Canon PIXMA TS6350A All-in-One Printer is een stijlvolle, multifunctionele printer met een asymmetrisch design. De intuïtieve LED-statusbalk geeft u in één oogopslag een update over de status van de printer. De naadloze wireless connectiviteit biedt eenvoudige bediening via slimme apparaten. Dankzij de 5 gescheiden inktcartridges, waaronder een speciale zwarte pigmentinkt, FINE-technologie en prints die 100 jaar mooi blijven, levert u prachtige foto's en scherpe tekstdocumenten. Creatievelingen kunnen ook profiteren van de dubbele papierinvoer en experimenteren met nieuwe creatieve projecten. U kunt bijvoorbeeld media zoals strijkapplicaties en dubbelzijdig mat papier gebruiken om nieuwe projecten te starten. De Easy-PhotoPrint Editor-app en Creative Park bieden extra inspiratie voor creatieve projecten.

Een groot deel van ons team is gek op dit product.  Bekijk hier waarom aan de hand van de reviews. 

9. HP ENVY 6020e All-in-One Printer Kleureninkjet HP+ Instant Ink.

5/5

De HP ENVY 6020e is de perfecte printer voor thuisgebruik. Met de HP+ Instant Ink-technologie hoef je je geen zorgen meer te maken over het inktniveau van je printer. Je krijgt automatisch vervanginkt wanneer je het nodig hebt - en je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Met deze printer kun je ook gemakkelijk foto's en documenten afdrukken in hoge kwaliteit. De inkjet-technologie levert scherpe, levensechte kleuren af, zodat je de beste resultaten krijgt. Bovendien heb je geen kabels nodig voor draadloos afdrukken, je kunt alles doen met de HP Smart-app. Ongeacht waar je bent.

Experts, specialisten en deskundigen zijn het er over eens. Een heerlijk product. Op nummer 9 en zeker de moeite waard!  

10. HP all-in-one printer Deskjet 2722E HP+ Instant Ink.

5/5

Met de HP DeskJet 2722E HP+ all-in-one printer haal je een echte alleskunner in huis. Deze printer biedt alle functionaliteiten die je nodig hebt om met gemak een breed scala aan documenten te printen, te scannen en te kopiëren. Met de ingebouwde wifi-verbinding kun je draadloos werken en vanaf elk apparaat afdrukken. De installatie is eenvoudig dankzij de HP Smart-app en je kunt ook gemakkelijk inkt bestellen met HP Instant Ink, waarmee je ook geld kunt besparen op je inktkosten. Het compacte formaat van de printer maakt dat je hem in iedere ruimte kunt plaatsen, zodat je altijd bij je documenten kunt.

Dit jaar op plek 10 in onze lijst. Een leuk product wat kwaliteit uitstraalt. Bekijk dit product met bijbehorende reviews. 

printers vergelijking geschreven door:

Isabella

Hihoi! Ik ben Isabella en ik ben van origine een schrijver en heb me ontwikkeld tot het schrijven van blogs.

Ik vind het leuk om onderzoek te doen naar de meest hot en trendy producten op dit moment en schrijf hier graag over. Mijn doel is om mijn volgers zo goed mogelijk te kunnen informeren over de beste kantoor producten en actuele reviews. Ik doe elke dag mijn best om je zo goed mogelijk in te lichten zodat je weloverwogen een goede keuze kan maken.

Heb jij een vraag of zou je graag in contact willen komen met mij? Volg mij en dan kun je alle actuele nieuwtjes en ontwikkelingen volgen. Ik ben benieuwd naar jou en zal je met open armen ontvangen, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste reviews en feiten!

Gepubliceerd op: 15 feb. 2023