Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de top 10 geldtelmachines

Heb je een vraag of wil je ons graag spreken over iets anders? Dat kan! Ons team staat klaar om vragen te beantwoorden over de door ons geplaatste top 10 geldtelmachines, reviews en vergelijkingen. Email ons of vul het contactformulier in op de site en wij komen bij je terug. 

Goede vraag! Als je eenmaal een beslissing hebt gemaakt om een geldtelmachine aan te schaffen, druk je op de link op de website. Vervolgens wordt je doorverwezen en zie je of en wanneer het product voorradig is. 

De beste geldtelmachine koop je direct via één van de buttons in dit artikel. Je bent daarbij ook direct van een interessante prijs verzekerd.

De geldtelmachine die best getest is, is Geldtelmachine VG300 Muntsorteerder Munttelmachine.. Deze geldtelmachine scoorde het beste in onze geldtelmachines test.

Alle 10 de geldtelmachines is onze top 10 zijn goede geldtelmachines. Kies dus vooral de geldtelmachine die voldoet aan jouw producteisen.

Selecteer uit de beste geteste geldtelmachines

Wanneer je overweegt een van de geldtelmachines te kopen via onze website, heb je de keuze uit 10 geldtelmachines. Welke daarvan bij jou past, kun je achter komen door de geldtelmachines goed met elkaar te vergelijken. 

Zoals je ziet, is elke geldtelmachine voorzien van drie voorname aspecten: de prijs, een foto en een beschrijving. Door zowel het visuele-, technische- en kosten aspect te vergelijken van elke geldtelmachine in de top 10, weet jij welke matcht met jouw interesses.

Disclaimer: Via de button onder de beschrijving van elke geldtelmachine ga je naar een externe webshop om over te gaan tot aankoop. Vanaf hier is de webshop verantwoordelijk voor een geldtelmachine. Voor vragen met betrekking tot aanschaf, kun je contact opnemen met de relevante webshop waar je een geldtelmachine koopt.

Conclusie over degeldtelmachinestest

Het kiezen van een geldtelmachine is een keuze die je waarschijnlijk niet elke dag maakt. We hopen dat dit artikel je een goed idee heeft gegeven van de verschillende opties, zodat je een zelfverzekerde keuze kunt maken. Er zijn vele verschillende opties beschikbaar, maar als je kijkt naar de top 10 in ons artikel, weet je zeker dat je een geldtelmachine koopt van goede kwaliteit. Als je twijfelt of je de juiste keuze hebt gemaakt, neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies. Voor sommige mensen is deze keuze een onoverkomelijke taak. Of je nu een nieuwe of een tweedehands geldtelmachine wil, je kunt er zeker van zijn dat je kwaliteit krijgt als je kiest uit de top 10. Daarnaast heb je de geruststelling dat als je toch twijfelt, we je met raad en daad terzijde staan. Nu kun je met veel zelfvertrouwen de juiste geldtelmachine kiezen die aan al je eisen voldoet.

Slotwoord over geldtelmachines

Beste lezer, hartelijk bedankt voor het bezoeken van onze website.

We hopen dat je voldoende geïnformeerd bent en dat we je verder hebben kunnen helpen met onze reviews en top 10 beste geldtelmachines tot nu toe.

Wij zijn het team dat gespecialiseerd is en in de loop der jaren kennis hebben verzameld om je van een zo goed mogelijk advies te kunnen voorzien en om je te kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Geen geldtelmachine is ons te gek, zoals je waarschijnlijk al hebt kunnen zien. Alle relevante geldtelmachines met reviews zijn te vinden op onze website. Van eenvoudig tot complex, in diverse prijs categorieën van goedkoop tot duur, van donker tot licht en van grote tot kleine geldtelmachines. Wij onderzoeken het allemaal.

Ons team doet elke dag zijn uiterste best om vergelijkingen en reviews te presenteren met voldoende informatie. Bedankt & we hopen je snel terug te zien.

  1. kantoorapparatuur
  2. geldtelmachine

Top 10 beste geldtelmachines van 2024

Laatst bijgewerkt: 28 feb. 2024

Met trots presenteren wij de top 10 producten op onze website! We hebben een gedetailleerde vergelijking uitgevoerd van alle verkrijgbare geldtelmachines op de markt, zodat je een gekwalificeerde beslissing kunt nemen en de geldtelmachine kunt kiezen die het beste bij je past. Met deze informatie ben je in de best mogelijke positie om een geldtelmachine te vinden die aan al je eisen voldoet en die je het meeste waar voor je geld biedt. Laat ons je meenemen in deze top 10 en je helpen om de beste geldtelmachine te vinden!

De meest actuele en bruikbare informatie over geldtelmachines vind je hier. Kijk snel verder door op onderstaande button te klikken.

Beste 10 geldtelmachines [Beste uit de test!]

De top 10 geldtelmachines baseert zich op consumentenervaringen in combinatie met tests door deskundigen. Doordat consumenten hun mening online delen over een geldtelmachine die ze hebben aangeschaft, komen wij te weten welke geldtelmachines hoog worden gewaardeerd en welke minder of zelfs slecht. Zodoende komen de geldtelmachines die het beste worden gewaardeerd door de consument bovendrijven. Deze worden vervolgens vergeleken door kenners waarna de onderstaande top 10 geldtelmachines is ontstaan.

1. Geldtelmachine VG300 Muntsorteerder Munttelmachine.

5/5

De VG300 tel- en muntsorteerder biedt u de mogelijkheid om euromunten van 1 eurocent tot 2 euro snel en efficiënt te tellen en te sorteren. De tel- en muntsorteerder heeft een invoercapaciteit van maximaal 500 munten tegelijkertijd en een telsnelheid van 216 munten per minuut, waardoor uw geldverwerking gemakkelijk en snel wordt afgehandeld. De VG300 is voorzien van een handige optelfunctie, waarmee het muntentotaal per munteenheid op het duidelijke display wordt weergegeven. Daarnaast is er een batchfunctie waarmee u een bepaald aantal muntstukken per munteenheid kunt instellen. De tel- en muntsorteerder stopt automatisch wanneer dit aantal muntstukken bereikt is. Hiermee bent u verzekerd van een duidelijk en overzichtelijk resultaat, waarmee u bijvoorbeeld de kassalade kunt vullen of het muntgeld kunt aanbieden bij de bank. De VG300 munttelmachine is ook betrouwbaar en biedt u de mogelijkheid om eenvoudig euromunten te tellen en te sorteren, zodat uw geldverwerking efficiënt verloopt. U bent verzekerd van een snelle, efficiënte en nauwkeurige omzetregistratie van uw muntgeld.

Door experts hoog aanbevolen en deskundigen zijn het er mee eens! Op nummer 1 best geteste product. 

2. Geldtelmachine VG400 Muntsorteerder Munttelmachine.

5/5

Met de VG400 muntenteller en sorteerder bent u verzekerd van een snelle, efficiënte en nauwkeurige registratie van uw muntgeld. Het apparaat heeft een invoercapaciteit van maximaal 1100 munten en een telsnelheid van 330 munten per minuut, waardoor u zorgeloos uw geld kunt tellen en sorteren. De VG400 is geschikt voor alle euromunten vanaf 1 eurocent tot 2 euro. De tel- en sorteerder is uitgerust met een handige optelfunctie waarmee het totaal aantal munten per munteenheid wordt weergegeven op het duidelijke display. Daarnaast is het mogelijk om het totaal aan munten bij elkaar op te tellen. Ook heeft het apparaat een batchfunctie waarmee u een specifiek aantal muntstukken per munteenheid kunt bepalen. De machine stopt dan wanneer het gewenste aantal bij de betreffende munt bereikt is. Deze functie is ideaal om een kassalade op te maken of om het geld gesorteerd af te geven bij de bank. De VG400 biedt een helder overzicht van de geldverwerking, maar is ook betrouwbaar. Het product is uitgerust met een hoge kwaliteit sensor waarmee elke munt met een hoge nauwkeurigheid wordt geteld. Daarnaast is er een automatische opslagfunctie waarmee u uw geldverwerking kunt opslaan.

Kenners, specialisten en exports zijn het er over eens. Volgens onderzoek een top product en daarom op nummer 2. 

3. SCANNUM Biljettelmachine 3-Voudig Valsgelddetectie 1000 Biljetten/minuut Hendel Geldteller Geldtelmachine Geld teller.

5/5

De biljettelmachine van Scannum® is een betrouwbare oplossing om geldverwerking uit te voeren. Met een 3-voudig valsgelddetectiesysteem (UV, MG en infrarood) bent u in staat om vervalsingen en onregelmatigheden te detecteren. Daarbij kan de machine maar liefst 1000 biljetten per minuut tellen en is voorzien van een invoercapaciteit van 300 biljetten. U bent verzekerd van een nauwkeurige geldtelling, zonder fouten. De Scannum® 1000 biljettelmachine wordt geleverd met gratis stofhoes en valsgeldpen. Daarmee kunt u de machine hygiënisch en veilig gebruiken. De stofhoes beschermt de geldtelmachine tegen stof en vuil en de valsgeldpen biedt extra zekerheid bij het detecteren van vervalsingen. U kunt vertrouwd en efficiënt uw geldverwerking regelen met de Scannum® geldtelmachine.

Een ware topper en een niet te missen product. Volgens ons onderzoek op nummer 3. Bekijk het top 3 best geteste product hier. 

4. Safescan 1250 munttelmachine.

5/5

Met de Safescan 1250 munttelmachine kun je makkelijk en snel munten sorteren en tellen. De machine is voorzien van een hoge kwaliteit afdichting die ervoor zorgt dat je geld steeds goed beschermd is. Daarnaast is deze munttelmachine uitgerust met een geïntegreerde kleurendetectie en een touch-screen LCD display dat je meer informatie over je geld geeft. Bovendien werkt deze munttelmachine met hoge snelheid en heeft een groot geldinvoer reservoir waardoor je makkelijk en snel grote hoeveelheden munten kan tellen en sorteren. De Safescan 1250 munttelmachine is ook voorzien van een innovatief "Hoogte-Controle" systeem dat ervoor zorgt dat alle munten die je in de machine stopt op de juiste manier in het geldinvoer reservoir worden gelegd. Dit zorgt ervoor dat je met een minimale moeite munten kan tellen en sorteren, waardoor je tijd en energie bespaart. Daarnaast heeft deze munttelmachine een geïntegreerd printersysteem waardoor je de resultaten van je tellen en sorteren eenvoudig kan printen.

Ons team van specialisten, experts en deskundigen  zijn het er over eens. Dit product heeft het. Lees de reviews voor meer informatie. 

5. SCANNUM® Biljettelmachine 5-voudig Valsgelddetectie Waardetelling Biljetten Geldteller Geldtelmachine Valsgelddetector.

5/5

Dankzij de geldtelmachine van Scannum® hoef je nooit meer je hoofd te breken over het tellen van biljetten. Deze geldtelmachine heeft een 5-voudig valsgelddetectie, waardoor namaakbiljetten eenvoudig worden gedetecteerd. Daarnaast zal de geldteller de totale waarde meteen aangeven, evenals het aantal van elke waarde dat is geteld. Bovendien is het apparaat eenvoudig te bedienen. Het heeft een intuïtief LCD-scherm waarop je instructies kunt volgen. Je hebt ook de optie om de geldteller te bedienen met een afstandsbediening. Er is een ingebouwd systeem dat je zal helpen om de geldteller te onderhouden, zodat deze altijd goed werkt. Dit systeem zal je ook helpen om eventuele storingen direct te detecteren en te verhelpen. Kortom, de geldteller van Scannum® verbetert je geldtelling en is een must-have voor elke winkel of bedrijf die veel met geld te maken heeft. De geldteller is krachtig, intuïtief en eenvoudig te bedienen. Met deze geldteller hoef je je nooit meer zorgen te maken over het tellen van biljetten.

Kwaliteit spreekt voor zich met dit artikel. Een parel volgens kenners een top 5 best geteste artikel volgens ons onderzoek. 

6. Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine 3-voudige vals geld detectie 1000 biljetten per minuut Geldteller.

5/5

Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine 3-voudige vals geld detectie 1000 biljetten per minuut Geldteller is de perfecte oplossing voor het tellen van grote hoeveelheden geld. Het heeft een 3-voudige vals geld detectie die elk biljet identificeert aan de hand van visuele, ultraviolette en infrarood detectie. Bovendien is het voorzien van een hoge snelheid van 1000 biljetten per minuut, waardoor het tellen van grote hoeveelheden geld veel sneller en eenvoudiger wordt. De Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine 3-voudige vals geld detectie 1000 biljetten per minuut Geldteller is extreem gebruiksvriendelijk. U hoeft alleen de bankbiljetten in de machine te stoppen en de telmachine begint te tellen. U kunt ook een aantal verschillende instellingen aanpassen, zoals het tellen van verschillende papiergelden, het aanpassen van de tellingstijd en het instellen van de waarde van de bankbiljetten. Bovendien heeft het een automatische uitschakeling, waardoor het apparaat wordt uitgeschakeld als er geen geld meer in de machine wordt gestopt. De Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine 3-voudige vals geld detectie 1000 biljetten per minuut Geldteller is de perfecte oplossing voor elke kassier die grote hoeveelheden geld moet tellen.

Sommige producten hebben geen introductie nodig. Op nummer 6 en terecht volgens kenners en experts.  De reviews geven een duidelijke impressie.

7. Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine 6-voudige vals geld detectie 900 biljetten per minuut Geldteller.

5/5

De Agellic biljettelmachine is de perfecte tool voor mensen die moeten werken met cash. De telsnelheid van de machine bedraagt 900 biljetten per minuut, waardoor je veel tijd en energie bespaart. Hij is uitgerust met een optelfunctie die de waarde van de geldstukken kan berekenen en een sorteerfunctie waarmee je biljetten van een bepaald soort kunt sorteren. De machine is in staat om vals geld te detecteren dankzij zes verschillende detectiemethoden: UV, MG, IR, MT, 3D en kleur detectie. De CE certificering garandeert dat de machine aan alle veiligheids- en gezondheidsnormen voldoet. De Agellic biljettelmachine biedt een betrouwbare en veilige oplossing voor het tellen van biljetten. Hij is eenvoudig te bedienen en met zijn 6-voudige vals geld detectie maakt hij het cash werk veel gemakkelijker. Het is een betrouwbare en efficiënte manier om geld te tellen.

Een item dat mijn persoonlijke voorkeur geniet. Een top product. Lees verder in de geweldige reviews.

8. MasterCount Geldtelmachine 3362KT Biljettelmachine 3-Voudige Valsgelddetectie Meerdere Valuta's Geldteller.

5/5

De MasterCount® 3362KT Geldtelmachine is een van de meest innovatieve geldtellers op de markt. Het heeft een 3-voudige valsgelddetectie, waardoor u vertrouwen heeft in de precisie van de resultaten. Daarnaast kan de telmachine verschillende valuta's verwerken. U kunt namelijk verschillende munten en biljetten tellen, waardoor het een uitstekende oplossing is voor alle soorten bedrijven. De MasterCount® 3362KT Geldtelmachine heeft een tijdloos design en is daardoor een mooi stukje technologie om uw kantoor mee te decoreren. Ook is het gemakkelijk te gebruiken, waardoor het geldtellen vele malen efficiënter en productiever wordt. Met de 5-voudige detectie bent u er zeker van dat de geldtelling altijd accuraat en betrouwbaar is. Kortom, de MasterCount® 3362KT Geldtelmachine is een geweldige oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare geldteller met veelzijdige functies.

Een groot deel van ons team is gek op dit product.  Bekijk hier waarom aan de hand van de reviews. 

9. Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine 4-voudige vals geld detectie 1000 biljetten per minuut Geldteller Incl.

5/5

Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine is een viervoudige vals geld detectie en een geldteller met een vermogen van 1000 biljetten per minuut. Met deze machine kunt u gemakkelijk en snel geld tellen. U kunt verschillende muntsoorten tellen, zoals euro's, dollars en andere wereldwijd geaccepteerde munten. De machine is ook uitgerust met een beveiligingssysteem dat ervoor zorgt dat alleen geld dat geschikt is voor verkoop wordt geteld. Het systeem detecteert ook vals geld, waardoor uw bedrijf niet geconfronteerd wordt met mogelijke juridische problemen. U hoeft uw geld nooit meer handmatig te tellen. De Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine is gemakkelijk te bedienen en is ontworpen om uw geldtelleractiviteiten te verbeteren. Het apparaat is ook voorzien van een display waarmee u het aantal getelde biljetten kunt zien. Let op: De geldtelmachine telt alleen het aantal biljetten, niet de hoeveelheid geld! Stopt u bijvoorbeeld 50 biljetten van 50 euro in de machine, dan zal de machine “50” aangeven, niet “2500”. U heeft dus geen extra werk meer om de waarde van het geld te berekenen. Met deze machine kunt u uw geldtellingactiviteiten efficiënt en gemakkelijk beheren.

Experts, specialisten en deskundigen zijn het er over eens. Een heerlijk product. Op nummer 9 en zeker de moeite waard!  

10. 2-in-1 geldtelmachine én valsgelddetector- geldteller biljettelmachine telmachine + valsgelddetectie voor briefgeld.

5/5

Deze 2-in-1 geldtelmachine en valsgelddetector is de perfecte oplossing om tijd te besparen en fouten te verminderen bij het tellen van biljetten. U hoeft alleen maar een stapel gesorteerde biljetten in de lade te plaatsen, waarna de machine alles snel en nauwkeurig zal tellen. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over valsgeld, aangezien de machine automatisch valsgeld detecteert, op basis van meerdere criteria. Deze geldtelmachine is ideaal voor de kassa van uw bedrijf of voor het voorbereiden van bankstortingen. U kunt er zeker van zijn dat uw geld snel en nauwkeurig geteld wordt, zonder het risico op fouten of vals geld. Met deze geldteller kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijf geld zal verdienen en vals geld zal worden ontdekt.

Dit jaar op plek 10 in onze lijst. Een leuk product wat kwaliteit uitstraalt. Bekijk dit product met bijbehorende reviews. 

geldtelmachines vergelijking geschreven door:

Isabella

Hihoi! Ik ben Isabella en ik ben van origine een schrijver en heb me ontwikkeld tot het schrijven van blogs.

Ik vind het leuk om onderzoek te doen naar de meest hot en trendy producten op dit moment en schrijf hier graag over. Mijn doel is om mijn volgers zo goed mogelijk te kunnen informeren over de beste kantoor producten en actuele reviews. Ik doe elke dag mijn best om je zo goed mogelijk in te lichten zodat je weloverwogen een goede keuze kan maken.

Heb jij een vraag of zou je graag in contact willen komen met mij? Volg mij en dan kun je alle actuele nieuwtjes en ontwikkelingen volgen. Ik ben benieuwd naar jou en zal je met open armen ontvangen, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste reviews en feiten!

Gepubliceerd op: 15 feb. 2023