Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de top 10 externe harde schijven

Heb je een vraag of wil je ons graag spreken over iets anders? Dat kan! Ons team staat klaar om vragen te beantwoorden over de door ons geplaatste top 10 externe harde schijven, reviews en vergelijkingen. Email ons of vul het contactformulier in op de site en wij komen bij je terug. 

Goede vraag! Als je eenmaal een beslissing hebt gemaakt om een externe harde schijf aan te schaffen, druk je op de link op de website. Vervolgens wordt je doorverwezen en zie je of en wanneer het product voorradig is. 

De beste externe harde schijf koop je direct via één van de buttons in dit artikel. Je bent daarbij ook direct van een interessante prijs verzekerd.

De externe harde schijf die best getest is, is Seagate Expansion USB 3.0 Externe Harde Schijf 1 TB.. Deze externe harde schijf scoorde het beste in onze externe harde schijven test.

Alle 10 de externe harde schijven is onze top 10 zijn goede externe harde schijven. Kies dus vooral de externe harde schijf die voldoet aan jouw producteisen.

Selecteer uit de beste geteste externe harde schijven

Wanneer je overweegt een van de externe harde schijven te kopen via onze website, heb je de keuze uit 10 externe harde schijven. Welke daarvan bij jou past, kun je achter komen door de externe harde schijven goed met elkaar te vergelijken. 

Zoals je ziet, is elke externe harde schijf voorzien van drie voorname aspecten: de prijs, een foto en een beschrijving. Door zowel het visuele-, technische- en kosten aspect te vergelijken van elke externe harde schijf in de top 10, weet jij welke matcht met jouw interesses.

Disclaimer: Via de button onder de beschrijving van elke externe harde schijf ga je naar een externe webshop om over te gaan tot aankoop. Vanaf hier is de webshop verantwoordelijk voor een externe harde schijf. Voor vragen met betrekking tot aanschaf, kun je contact opnemen met de relevante webshop waar je een externe harde schijf koopt.

Conclusie over deexterne harde schijventest

Kortom: er zijn vele verschillende externe harde schijven op de markt en het kan moeilijk zijn om de juiste te kiezen. Echter, je hebt hier de top 10 gezien, wat betekent dat deze allemaal de algehele hoogste kwaliteit hebben. Het is dus wel zo dat je er zeker van kunt zijn dat je het beste krijgt wat er is. Ook als je nog vragen hebt, dan kun je altijd contact opnemen. Kies dus gerust en weet dat je een goede keuze hebt gemaakt. Uiteindelijk zal je met een goed gevoel een externe harde schijf kiezen die perfect bij je past. Dit is een belangrijke investering, dus let goed op wat je kiest. De 10 externe harde schijven hierboven staan echter voorop als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid, dus je kunt ervan uitgaan dat je een goede investering doet. Uiteindelijk is het alleen maar heel belangrijk dat je het product kiest dat het beste bij je past!

Slotwoord over externe harde schijven

Beste lezer, hartelijk bedankt voor het bezoeken van onze website.

We hopen dat je voldoende geïnformeerd bent en dat we je verder hebben kunnen helpen met onze reviews en top 10 beste externe harde schijven tot nu toe.

Wij zijn het team dat gespecialiseerd is en in de loop der jaren kennis hebben verzameld om je van een zo goed mogelijk advies te kunnen voorzien en om je te kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Geen externe harde schijf is ons te gek, zoals je waarschijnlijk al hebt kunnen zien. Alle relevante externe harde schijven met reviews zijn te vinden op onze website. Van eenvoudig tot complex, in diverse prijs categorieën van goedkoop tot duur, van donker tot licht en van grote tot kleine externe harde schijven. Wij onderzoeken het allemaal.

Ons team doet elke dag zijn uiterste best om vergelijkingen en reviews te presenteren met voldoende informatie. Bedankt & we hopen je snel terug te zien.

  1. computeraccessoires
  2. externe harde schijf

Top 10 beste externe harde schijven van 2024

Laatst bijgewerkt: 28 feb. 2024

We zijn ons er allemaal van bewust dat een externe harde schijf de beste manier is om extra opslagruimte voor jouw computer of laptop te krijgen. Maar welke schijf is de juiste voor jou? De markt is overweldigend en het kan moeilijk zijn om de beste optie te vinden. Een goede externe harde schijf helpt je om je favoriete bestanden, muziek, foto's en video's op te slaan en te beschermen. Daarom hebben we een top 10 geselecteerd van de beste externe harde schijven om de zoektocht naar de perfecte match voor jou gemakkelijker te maken. Laat ons je helpen om de juiste externe harde schijf voor jou te vinden!

De meest actuele en bruikbare informatie over externe harde schijven vind je hier. Kijk snel verder door op onderstaande button te klikken.

Beste 10 externe harde schijven [Beste uit de test!]

De top 10 externe harde schijven baseert zich op consumentenervaringen in combinatie met tests door deskundigen. Doordat consumenten hun mening online delen over een externe harde schijf die ze hebben aangeschaft, komen wij te weten welke externe harde schijven hoog worden gewaardeerd en welke minder of zelfs slecht. Zodoende komen de externe harde schijven die het beste worden gewaardeerd door de consument bovendrijven. Deze worden vervolgens vergeleken door kenners waarna de onderstaande top 10 externe harde schijven is ontstaan.

1. Seagate Expansion USB 3.0 Externe Harde Schijf 1 TB.

5/5

De Seagate Expansion USB 3.0 Externe Harde Schijf is een ideale oplossing voor al uw opslagbehoeften. Met een capaciteit van 1 TB heeft u genoeg ruimte voor al uw documenten, foto's, video's en meer. De externe schijf is compact en draagbaar, zodat u altijd extra ruimte bij u heeft. De installatie is eenvoudig: sluit de USB-kabel aan op uw computer en u kunt binnen enkele seconden bestanden exporteren, back-ups maken en meer. Ook is de schijf volledig plug-and-play, zodat u geen installatie-cd nodig heeft. De Seagate Expansion USB 3.0 Externe Harde Schijf biedt ook een hoge datatransfersnelheid, zodat u bestanden snel en eenvoudig kunt verplaatsen. Bovendien biedt de schijf een plug-and-play-ondersteuning voor Windows 10, 8.1, 7 en Mac OS X 10.9 of hoger. Kortom, de Seagate Expansion USB 3.0 Externe Harde Schijf is de ideale oplossing voor al uw opslagbehoeften.

Door experts hoog aanbevolen en deskundigen zijn het er mee eens! Op nummer 1 best geteste product. 

2. Western Digital Elements Portable Externe Harde Schijf 1TB.

5/5

Met de Western Digital Elements Portable Externe Harde Schijf 1TB heb je altijd de ruimte die je nodig hebt. Of je nu gebruikmaakt van een laptop, tablet of desktop, de WD Elements Portable is de ideale oplossing om je bestanden op te slaan. Met een capaciteit van maar liefst 1TB heb je ruimte genoeg voor al je foto's, video's, documenten en back-ups. De Western Digital Elements Portable is zeer gebruiksvriendelijk. Het compacte formaat en gewicht van slechts 150 gram maakt het gemakkelijk om mee te nemen. Installeren is simpel dankzij de USB 3.0 aansluiting. Deze USB-poort biedt je een snelle verbinding met je laptop of desktop. Je hebt geen extra voeding of software nodig om de WD Elements Portable te gebruiken. Met de WD Security Software kun je je bestanden beveiligen met een persoonlijke wachtwoord. Zo ben je verzekert van de hoogste beveiliging voor al je bestanden.

Kenners, specialisten en exports zijn het er over eens. Volgens onderzoek een top product en daarom op nummer 2. 

3. TOSHIBA Externe harde schijf Basisprincipes van Canvio 2 TB USB 3.

5/5

De Toshiba Externe Harde Schijf Basisprincipes van Canvio 2 TB USB 3.0 is het ideale opslagmiddel voor al uw belangrijke bestanden. Met een opslagcapaciteit van 2 TB is er genoeg ruimte voor al uw gegevens, waaronder foto's, video's, muziek, documenten en meer. Het apparaat is compatibel met USB 3.0 en biedt een overdrachtssnelheid tot 5 Gb/s, waardoor het overbrengen van bestanden snel en gemakkelijk is. De externe harde schijf is ook voorzien van een USB-stroomvoorziening, zodat u geen externe stroomvoorziening nodig heeft. Het apparaat is gekleurd in een mooie zwarte kleur, waardoor het perfect past bij al uw andere apparaten. Met deze externe harde schijf kan je gemakkelijk al je gegevens veilig en gemakkelijk bewaren.

Een ware topper en een niet te missen product. Volgens ons onderzoek op nummer 3. Bekijk het top 3 best geteste product hier. 

4. TOSHIBA Externe harde schijf Basisprincipes van Canvio 1 TB USB 3.

5/5

De Toshiba Externe harde schijf Basisprincipes van Canvio 1 TB USB 3.0 biedt een betrouwbare en eenvoudige oplossing voor het opslaan van grote bestanden. De harde schijf heeft een capaciteit van 1 TB, waarmee je voldoende ruimte hebt om al je belangrijke bestanden op te slaan. De harde schijf heeft een super snelle overdrachtssnelheid. Dankzij de USB 3.0 aansluiting kun je bestanden moeiteloos overzetten. Ook is de harde schijf compatibel met USB 2.0, waardoor je deze op elke computer kunt aansluiten. Bovendien is de harde schijf veilig. De harde schijf is voorzien van een ingebouwde schokbescherming, waardoor er geen schade aan de bestanden ontstaat als de harde schijf per ongeluk valt. Bovendien heeft de harde schijf een speciale laag die verdere schade aan de harde schijf vermindert. Kortom, met de Toshiba Externe harde schijf Basisprincipes van Canvio 1 TB USB 3.0 heb je een betrouwbare en duurzame opslagoplossing.

Ons team van specialisten, experts en deskundigen  zijn het er over eens. Dit product heeft het. Lees de reviews voor meer informatie. 

5. Seagate Game Drive Externe Harde Schijf- Geschikt voor PS4 2TB.

5/5

De Seagate Game Drive Externe Harde Schijf is speciaal ontworpen voor de PlayStation 4. Met deze harde schijf krijg je een enorme opslagcapaciteit van 2 TB, waardoor je al je favoriete games kunt opslaan. Bovendien is de schijf gebouwd voor urenlang spelen. Hij is krachtig genoeg om een stabiele en vloeiende prestatie te garanderen, waardoor je de best mogelijke gamingervaring krijgt. Daarnaast is de Seagate Game Drive Externe Harde Schijf ook super eenvoudig te gebruiken. Je kunt hem meteen aansluiten op je PlayStation 4, zonder dat je er software voor hoeft te downloaden. Met de plug-and-play-functionaliteit heb je binnen enkele minuten toegang tot al je games. Bovendien is de schijf gemaakt om tegen een stootje te kunnen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele schade.

Kwaliteit spreekt voor zich met dit artikel. Een parel volgens kenners een top 5 best geteste artikel volgens ons onderzoek. 

6. WD My Passport 2 TB Externe harde schijf (2.5 inch) USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) WDBYVG0020BBK-WESN.

5/5

De WD My Passport 2 TB Externe harde schijf biedt een krachtige en betrouwbare opslagoplossing. Gemaakt met een stevig, stijlvol design, is deze externe harde schijf klein en licht genoeg om mee te nemen, waar je ook heen gaat. Met de USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) poort kun je bestanden snel overzetten en streamen. Deze harde schijf is voorzien van WD Discovery software, waarmee je een wachtwoord instelt en je bestanden beveiligt. Met deze software kun je ook verbinding maken met je social media en cloudopslagservices en hier back-ups van maken. Daarnaast biedt WD Discovery software ook de mogelijkheid om (automatische) back-ups te maken. Zo bescherm je al je waardevolle bestanden. Deze harde schijf is geschikt voor PC en Mac-systemen. Je krijgt er een USB-kabel bij en deze is geschikt voor USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) poorten.

Sommige producten hebben geen introductie nodig. Op nummer 6 en terecht volgens kenners en experts.  De reviews geven een duidelijke impressie.

7. Externe Harde Schijf Seagate GAME DRIVE 2 TB.

5/5

De Seagate Game Drive 2 TB is de perfecte oplossing voor al je opslagbehoeften. Met deze externe harde schijf heb je de mogelijkheid om 2TB aan gegevens op te slaan, zodat je nooit meer zorgen hoeft te hebben over een volle harde schijf. Het slanke, stijlvolle design maakt deze schijf een perfecte aanvulling op de Xbox Series X, Xbox Series S en alle generaties van de Xbox One. De ingebouwde Xbox-groene ledverlichting zorgt voor een meeslepende gamingervaring, waardoor je games nog intenser kunt beleven. Met de Seagate Game Drive 2 TB kun je je eigen gamebibliotheek creëren en overal mee naartoe nemen, zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar de juiste spellen. Je kunt je favoriete spellen makkelijk installeren, zodat je ze altijd bij de hand hebt. De schijf is ook compatibel met Windows 10, zodat je ook andere bestanden kunt opslaan en beheren. De schijf is betrouwbaar en biedt jou de garantie dat je gegevens veilig en beschermd zijn.

Een item dat mijn persoonlijke voorkeur geniet. Een top product. Lees verder in de geweldige reviews.

8. Western Digital ElementsPortable SpecEdit 500GB.

5/5

Western Digital Elements Portable SpecEdit 500GB biedt een betrouwbare en eenvoudige opslagoplossing voor al uw bestanden. Met een capaciteit van 500 GB kunt u veel foto's, video's en andere bestanden opslaan, waardoor u meer ruimte heeft om te genieten van uw favoriete inhoud. Met deze draagbare harde schijf kunt u uw bestanden delen en opslaan. Deze Western Digital-schijf heeft een USB 3.0-aansluiting en is ook compatibel met USB 2.0-computers. U kunt dus genieten van een supersnelle overdrachtssnelheid. Het compacte design biedt u een gemakkelijke manier om uw bestanden overal mee naartoe te nemen. Het heeft een stijlvolle zwarte finish met een geïntegreerde status-LED die u informeert wanneer uw bestanden worden overgedragen. Deze harde schijf is zeer betrouwbaar, wat betekent dat u uw bestanden met een gerust hart kunt opslaan en overdragen.

Een groot deel van ons team is gek op dit product.  Bekijk hier waarom aan de hand van de reviews. 

9. Western Digital Elements Desktop Externe harde schijf 6 TB.

5/5

WD Elements Desktop met USB 3.0 is een krachtige oplossing voor al uw opslagbehoeften. Dankzij een capaciteit tot 6 TB, hebt u genoeg ruimte om al uw bestanden te bewaren. De harde schijf is speciaal ontworpen voor desktopcomputers en biedt een compacte en betrouwbare oplossing voor extra opslag. U kunt de WD Elements Desktop meteen gebruiken, omdat het plug-and-play is. U hoeft hier geen extra software of configuratie voor te installeren. U hebt alleen een Windows-platform nodig om de harde schijf te kunnen gebruiken. WD Elements Desktop biedt u betrouwbare prestaties en een solide basis voor al uw bestanden. Zo kunt u al uw digitale media-inhoud gemakkelijk bewaren en beheren, waar u ook bent.

Experts, specialisten en deskundigen zijn het er over eens. Een heerlijk product. Op nummer 9 en zeker de moeite waard!  

10. WD My Passport for Mac 4TB Externe harde schijf.

5/5

De My Passport for Mac 4TB is de perfecte harde schijf voor wie graag onderweg is. De schijf is klein en compact waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is in je tas of achterzak. De harde schijf weegt slechts 210 gram en heeft een USB-C en USB-A kabel, waardoor deze met zowel oudere als nieuwere Mac-modellen te gebruiken is. Met de Time-Machine-software van Mac stel je eenvoudig een automatische back-up in waardoor je je bestanden nooit meer kwijtraakt. Ook kan je met de meegeleverde WD Discovery™ software je bestanden beveiligen met een wachtwoord. Met deze software maak je ook verbinding met je social media en cloudopslagservices en hier back-ups van maken. Daarnaast kan je met de backup-software van WD ook automatische back-ups maken. Dit maakt de My Passport for Mac 4TB de ideale harde schijf voor al je back-ups.

Dit jaar op plek 10 in onze lijst. Een leuk product wat kwaliteit uitstraalt. Bekijk dit product met bijbehorende reviews. 

externe harde schijven vergelijking geschreven door:

Isabella

Hihoi! Ik ben Isabella en ik ben van origine een schrijver en heb me ontwikkeld tot het schrijven van blogs.

Ik vind het leuk om onderzoek te doen naar de meest hot en trendy producten op dit moment en schrijf hier graag over. Mijn doel is om mijn volgers zo goed mogelijk te kunnen informeren over de beste kantoor producten en actuele reviews. Ik doe elke dag mijn best om je zo goed mogelijk in te lichten zodat je weloverwogen een goede keuze kan maken.

Heb jij een vraag of zou je graag in contact willen komen met mij? Volg mij en dan kun je alle actuele nieuwtjes en ontwikkelingen volgen. Ik ben benieuwd naar jou en zal je met open armen ontvangen, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste reviews en feiten!

Gepubliceerd op: 15 feb. 2023