Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de top 10 planborden

Heb je een vraag of wil je ons graag spreken over iets anders? Dat kan! Ons team staat klaar om vragen te beantwoorden over de door ons geplaatste top 10 planborden, reviews en vergelijkingen. Email ons of vul het contactformulier in op de site en wij komen bij je terug. 

Goede vraag! Als je eenmaal een beslissing hebt gemaakt om een planbord aan te schaffen, druk je op de link op de website. Vervolgens wordt je doorverwezen en zie je of en wanneer het product voorradig is. 

De beste planbord koop je direct via één van de buttons in dit artikel. Je bent daarbij ook direct van een interessante prijs verzekerd.

De planbord die best getest is, is Greenstory Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot.. Deze planbord scoorde het beste in onze planborden test.

Alle 10 de planborden is onze top 10 zijn goede planborden. Kies dus vooral de planbord die voldoet aan jouw producteisen.

Selecteer uit de beste geteste planborden

Wanneer je overweegt een van de planborden te kopen via onze website, heb je de keuze uit 10 planborden. Welke daarvan bij jou past, kun je achter komen door de planborden goed met elkaar te vergelijken. 

Zoals je ziet, is elke planbord voorzien van drie voorname aspecten: de prijs, een foto en een beschrijving. Door zowel het visuele-, technische- en kosten aspect te vergelijken van elke planbord in de top 10, weet jij welke matcht met jouw interesses.

Disclaimer: Via de button onder de beschrijving van elke planbord ga je naar een externe webshop om over te gaan tot aankoop. Vanaf hier is de webshop verantwoordelijk voor een planbord. Voor vragen met betrekking tot aanschaf, kun je contact opnemen met de relevante webshop waar je een planbord koopt.

Conclusie over deplanbordentest

Het is geweldig om te zien dat er zo veel verschillende planborden op de markt zijn. Ze zijn allemaal van hoge kwaliteit en zullen je zeker helpen bij het organiseren van je taken. Het uiteindelijke doel is om ervoor te zorgen dat je taken goed georganiseerd zijn en dat je prioriteiten kan stellen. De bovenstaande top 10 producten zijn een goed vertrekpunt om zoektocht naar de perfecte planbord te beginnen. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar om je te helpen.

Slotwoord over planborden

Beste lezer, hartelijk bedankt voor het bezoeken van onze website.

We hopen dat je voldoende geïnformeerd bent en dat we je verder hebben kunnen helpen met onze reviews en top 10 beste planborden tot nu toe.

Wij zijn het team dat gespecialiseerd is en in de loop der jaren kennis hebben verzameld om je van een zo goed mogelijk advies te kunnen voorzien en om je te kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Geen planbord is ons te gek, zoals je waarschijnlijk al hebt kunnen zien. Alle relevante planborden met reviews zijn te vinden op onze website. Van eenvoudig tot complex, in diverse prijs categorieën van goedkoop tot duur, van donker tot licht en van grote tot kleine planborden. Wij onderzoeken het allemaal.

Ons team doet elke dag zijn uiterste best om vergelijkingen en reviews te presenteren met voldoende informatie. Bedankt & we hopen je snel terug te zien.

  1. kantoorartikelen
  2. planbord

Top 10 beste planborden van 2024

Laatst bijgewerkt: 28 feb. 2024

Aandacht: Ben je op zoek naar een planbord dat je kantoor aanvult? Een planbord is een handig stuk gereedschap om informatie over jouw werk en leven op te organiseren. Maar het kan lastig zijn om een goed product uit te zoeken. Om je te helpen hebben we de 10 beste producten verzameld en gedetailleerd vergeleken. Nu hoef je alleen nog maar te gaan voor de perfecte match.

De meest actuele en bruikbare informatie over planborden vind je hier. Kijk snel verder door op onderstaande button te klikken.

Beste 10 planborden [Beste uit de test!]

De top 10 planborden baseert zich op consumentenervaringen in combinatie met tests door deskundigen. Doordat consumenten hun mening online delen over een planbord die ze hebben aangeschaft, komen wij te weten welke planborden hoog worden gewaardeerd en welke minder of zelfs slecht. Zodoende komen de planborden die het beste worden gewaardeerd door de consument bovendrijven. Deze worden vervolgens vergeleken door kenners waarna de onderstaande top 10 planborden is ontstaan.

1. Greenstory Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot.

5/5

Greenstory Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot is dé perfecte organisator voor jouw gezin. Deze whiteboard planner helpt je om je activiteiten goed te organiseren en gemakkelijk te overzien. De stickys bestaan uit 7 velletjes krijtbordfolie, waarmee je eindeloos herplakken op vlakke, gladde en niet-poreuze oppervlakken. Zo kun je de planner overal op plakken waar jij maar wil, zonder sporen! Plak hem bijvoorbeeld op je koelkast, je raam of je deur, zo heb je altijd je weekplanning binnen handbereik. De Greenstory sticky whiteboard planbord week familie Groot is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, dus er is altijd wel een die bij je interieur past. De sticky's zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal, waardoor je geen schadelijke stoffen in huis haalt. De planner is eenvoudig te bevestigen met de bijgeleverde magneten, zodat je deze op elk oppervlak kunt bevestigen. Er zit ook een bijgeleverd doekje bij, waarmee je de planner makkelijk schoon kunt houden. Met de Greenstory sticky whiteboard planbord week familie Groot kun je je week goed organiseren en overzicht houden. Laat je gezin weten wat de plannen zijn voor de week en houd elkaar op de hoogte van afspraken, activiteiten en taken. Zo heeft iedereen zicht op de afspraken in de gezinsagenda.

Door experts hoog aanbevolen en deskundigen zijn het er mee eens! Op nummer 1 best geteste product. 

2. Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (4) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner.

5/5

Met deze magnetische pictogrammen krijg je een set van 4 verschillende kleuren (50 stuks per set). Elk stuk heeft een unieke vorm die representatief is voor een bepaalde activiteit. Dit maakt het visualiseren van dagelijkse activiteiten eenvoudig en leuk. De pictogrammen zijn ook ideaal om te gebruiken als ondersteuning bij het plannen van dagritme voor personen met autisme. De magnetische pictogrammen zijn zeer duurzaam en gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen op een weekplanner planbord en ook gemakkelijk te verplaatsen. Ze hebben een krachtige magnetische kracht die ervoor zorgt dat ze stevig aan het bord blijven hangen. Hierdoor heb je altijd de juiste pictogrammen bij de hand voor het maken van een goed plan. Deze set van magnetische pictogrammen is een geweldige tool om kinderen of volwassenen meer structuur te geven en te ondersteunen bij het maken van een goed plan. Niet alleen zijn deze pictogrammen duurzaam, maar ze zijn ook kleurrijk en leuk om te gebruiken. Met Brute Strength’s magnetische pictogrammen krijgt u een unieke set die perfect is voor het visualiseren van dagelijkse activiteiten en het plannen van dagritmes voor personen met autisme.

Kenners, specialisten en exports zijn het er over eens. Volgens onderzoek een top product en daarom op nummer 2. 

3. Whiteboard Weekplanner Notitie bord Bord White Board Weekly notes Notitie bok Inclusief stift en magneetjes.

5/5

De Whiteboard Weekplanner Notitie bord is een must-have voor iedereen die georganiseerd wil blijven. Het bord is stevig en duurzaam, waardoor je er meerdere jaren plezier van zult hebben. Het bord heeft een groot oppervlak, waardoor je alle belangrijke gebeurtenissen en taken gemakkelijk kunt plannen. De weekplanner heeft ook voorgedrukte vakken en lijnen, waardoor je het bord gemakkelijk kunt gebruiken. Het bord is ook voorzien van een penhouder en er worden vier magneetjes meegeleverd, waarmee je bijvoorbeeld je to do lijstjes kunt bevestigen. Je kunt het bord ook makkelijk bevestigen met de bijgeleverde hangers. Zo heb je altijd je geplande taken bij de hand. De Whiteboard Weekplanner Notitie bord is daarom perfect voor zowel thuis als op kantoor. Het bord heeft een strakke moderne look, waardoor het overal mooi staat. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren, zoals wit, blauw en roze, waardoor je het bord kunt aanpassen aan je interieur. De Whiteboard Weekplanner Notitie bord is daarom een perfecte oplossing voor iedereen die georganiseerd wil blijven.

Een ware topper en een niet te missen product. Volgens ons onderzoek op nummer 3. Bekijk het top 3 best geteste product hier. 

4. Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard (8) A3 Planbord Familieplanner Gezinsplanner To Do Planner.

5/5

Met deze brute kracht magnetische weekplanner maak je het organiseren van je dagelijkse taken en afspraken een stuk eenvoudiger. De weekplanner bestaat uit 8 A3-formaat whiteboards, waardoor je de mogelijkheid hebt om je gezin of familie te plannen. Het is eenvoudig te bevestigen aan metaaloppervlakken, zoals koelkasten, dus je hebt geen plakband, lijm of andere bevestigingsmaterialen nodig. Deze weekplanner is ideaal voor het plannen van to do-lijsten, taken, afspraken of elke andere geplande activiteit. Met deze brute kracht magnetische weekplanner kun je je gezins- of familieplanning gemakkelijk bijhouden. Je kunt er eenvoudig taken, afspraken en andere geplande activiteiten op aanmaken. Elk whiteboard heeft een grote opschriftruimte waar je de dag, datum en maand kunt aankruisen. Je kunt de weekplanner ook aanpassen aan je eigen behoeften door er afbeeldingen, foto's en kleine kunstwerken aan toe te voegen. Zo maak je de weekplanner helemaal uniek en persoonlijk.

Ons team van specialisten, experts en deskundigen  zijn het er over eens. Dit product heeft het. Lees de reviews voor meer informatie. 

5. Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm Inclusief Magneet, Marker En Wisser.

5/5

De Nobo magnetische combibord met maandplanner kurken prikbord is een uiterst functionele en stijlvolle oplossing om jouw kantoor of thuiswerkplek op te fleuren. Het bord heeft een stijlvolle zwarte lijst met zilveren accenten die een touch of luxe toevoegen. Het magnetische oppervlak is droog uitwisbaar en wordt geleverd met een foamtape, een zwarte magnetische markeerstift met wisser en twee magneten. Je kunt hierbij je eigen notities en plannen schrijven, aanpassen en wissen. De kurken prikbord onderkant biedt een plaats voor foto's, post-its, documenten en andere kleine items die je wilt bewaren. Het bord heeft een afmeting van 585 mm x 430 mm, wat perfect is voor kleinere ruimtes. Met dit combinatiebord heb je een complete oplossing voor het organiseren van je dagelijkse plannen en taken.

Kwaliteit spreekt voor zich met dit artikel. Een parel volgens kenners een top 5 best geteste artikel volgens ons onderzoek. 

6. DESQ® Weekplanner 40 x 50 cm | Randloos | Horizontale indeling | Whiteboardmarker | Magnetisch | Droog uitwisbaar |.

5/5

DESQ® Weekplanner 40 x 50 cm is een stijlvol en randloos planbord dat een overzichtelijke weergave van de dagen van de week biedt. Met een breed notitievak onder de dagen, biedt het een perfecte plek voor to do lijst of andere notities. Inclusief een whiteboard marker met wisser en magneet op de dop. De weekplanner is magneethoudend, beschrijfbaar en droog uitwisbaar. De dagen zijn ook in het Nederlands weergegeven. De achterzijde is van stevig MDF en heeft een dikte van 1,7 cm. De DESQ® Weekplanner 40 x 50 cm is daarnaast ook eenvoudig te gebruiken. U kunt er gemakkelijk alles op schrijven of kleven wat u wilt. Door de magnetische achterzijde kunt u de planner ook gemakkelijk aan de koelkast of andere metalen objecten bevestigen. De weekplanner is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor u de perfecte aanvulling kunt vinden op uw interieur.

Sommige producten hebben geen introductie nodig. Op nummer 6 en terecht volgens kenners en experts.  De reviews geven een duidelijke impressie.

7. Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (2) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner.

5/5

De set bestaat uit 50 verschillende magnetische pictogrammen, in 6 verschillende kleuren. Zorg ervoor dat je kinderen of jezelf georganiseerd blijven en het overzicht behouden. De pictogrammen kunnen worden gebruikt voor weekplanners, dagritmes, autisme plannen of wat je ook maar nodig hebt om je dag te organiseren. De pictogrammen zijn gemaakt van een sterk en duurzaam materiaal dat bestand is tegen kinderhanden. Daarnaast zijn ze voorzien van een krachtige magnetische achterkant, waardoor ze stevig aan een planbord blijven hangen. Ze zijn veilig voor kinderen en gemakkelijk te gebruiken. De pictogrammen zijn ook verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor je precies kunt kiezen wat je nodig hebt voor jouw individuele behoeften. Of je nu kiest voor kleine, grote, ronde of vierkante pictogrammen, Brute Strength heeft iets voor jou. Geniet van de voordelen en de mogelijkheden die deze magnetische pictogrammen bieden!

Een item dat mijn persoonlijke voorkeur geniet. Een top product. Lees verder in de geweldige reviews.

8. Lumbit® Magnetische Maandplanner Weekplanner en Boodschappenlijst Whiteboard To Do Planner Planbord Familieplanner.

5/5

Met de Lumbit® Magnetische Maandplanner Weekplanner en Boodschappenlijst Whiteboard To Do Planner Planbord Familieplanner blijf je altijd en overal op de hoogte van al je taken, activiteiten en boodschappen. De complete set bestaat uit een maandplanner, weekplanner, boodschappenlijst en notitie borden. Je kunt ze gemakkelijk aan de muur bevestigen met de bijgeleverde magneten. Je kunt de borden ook neerzetten op een tafel of kast door middel van het meegeleverde frame. Deze set is ook ideaal als familieplanner. Je kunt iedereen in je gezin erop attenderen wat de taken zijn en wie wat moet doen. Zo ben je altijd op de hoogte van elkaars agenda. De borden zijn ook gemakkelijk te wissen en opnieuw te gebruiken. Het lijkt misschien een kleine investering, maar met de Lumbit® Magnetische Maandplanner Weekplanner en Boodschappenlijst Whiteboard To Do Planner Planbord Familieplanner zal je leven er meteen een stuk makkelijker en overzichtelijker op worden. De magnetische borden zijn een must-have voor iedereen die georganiseerd wil blijven en geen taak meer wil vergeten. Je kunt er strak mee werken en ook nog eens veel ruimte besparen.

Een groot deel van ons team is gek op dit product.  Bekijk hier waarom aan de hand van de reviews. 

9. Planbooks Magnetische Weekplanner Whiteboard Weekplanner Planbord Familieplanner A4 Inclusief Stiften en Wisser.

5/5

Deze weekplanner is gemaakt van hoogwaardige materialen en is voorzien van een krasvrije, magneetbestendige oppervlakte. De planner is A4 formaat en is voorzien van een kleurrijke, stijlvolle afbeelding die je kunt aanpassen aan je eigen persoonlijke smaak. Het pakket is compleet met zes stiften in verschillende kleuren, waarmee je eenvoudig alles kunt bijhouden. Daarnaast bevat het pakket ook een wisser, waarmee je gemakkelijk verouderde informatie kunt wissen. Deze magnetische weekplanner is de ideale oplossing voor gezinnen die op zoek zijn naar een betrouwbare manier om hun dagelijkse activiteiten en verantwoordelijkheden bij te houden. Door het magnetische oppervlak is het mogelijk om verschillende items aan deze weekplanner te bevestigen, waardoor je een duidelijk overzicht krijgt van al je taken, doelen en verantwoordelijkheden. Deze weekplanner is de perfecte oplossing om je gezin georganiseerd en efficiënt te houden. Met de Planbooks Magnetische Weekplanner Whiteboard Weekplanner Planbord Familieplanner A4 Inclusief Stiften en Wisser krijg je een perfecte en stijlvolle oplossing voor het bijhouden van je taken en verantwoordelijkheden. Deze magnetische weekplanner is uitgerust met een magnetisch oppervlak waardoor je gemakkelijk al je taken, doelen en verantwoordelijkheden kunt bijhouden. De planner is voorzien van een kleurrijke, stijlvolle afbeelding die.

Experts, specialisten en deskundigen zijn het er over eens. Een heerlijk product. Op nummer 9 en zeker de moeite waard!  

10. FLOOQ Magnetische Maandplanner Weekplanner 2023 en Boodschappenlijst Complete set Planbord Familieplanner Dagplanner To.

5/5

Met de FLOOQ Magnetische Maandplanner Weekplanner 2023 en Boodschappenlijst krijg je een complete set die je helpt om overzicht en structuur te creëren in je leven. Het planbord biedt de mogelijkheid om je dagelijkse taken en boodschappen te plannen, zodat je nooit meer iets vergeet. Ook kan het bordje gebruikt worden door hele gezin om een familieplanner te maken. De dagplanner is ideaal voor het plannen van taken, activiteiten of verjaardagen. De complete set is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal, waardoor het een lange levensduur heeft. Bovendien is het ook nog eens waterbestendig. De FLOOQ Magnetische Maandplanner Weekplanner 2023 en Boodschappenlijst is eenvoudig te bevestigen aan een muur, deur of kast en is daarom een praktische oplossing voor ieder huishouden. Het bordje is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, zwart, rood, groen en blauw. Kortom, met deze complete set kun je met gemak alle taken, activiteiten en boodschappen plannen en zorgen dat je nooit meer iets vergeet!

Dit jaar op plek 10 in onze lijst. Een leuk product wat kwaliteit uitstraalt. Bekijk dit product met bijbehorende reviews. 

planborden vergelijking geschreven door:

Isabella

Hihoi! Ik ben Isabella en ik ben van origine een schrijver en heb me ontwikkeld tot het schrijven van blogs.

Ik vind het leuk om onderzoek te doen naar de meest hot en trendy producten op dit moment en schrijf hier graag over. Mijn doel is om mijn volgers zo goed mogelijk te kunnen informeren over de beste kantoor producten en actuele reviews. Ik doe elke dag mijn best om je zo goed mogelijk in te lichten zodat je weloverwogen een goede keuze kan maken.

Heb jij een vraag of zou je graag in contact willen komen met mij? Volg mij en dan kun je alle actuele nieuwtjes en ontwikkelingen volgen. Ik ben benieuwd naar jou en zal je met open armen ontvangen, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste reviews en feiten!

Gepubliceerd op: 15 feb. 2023