Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de top 10 nas-apparaten

Heb je een vraag of wil je ons graag spreken over iets anders? Dat kan! Ons team staat klaar om vragen te beantwoorden over de door ons geplaatste top 10 nas-apparaten, reviews en vergelijkingen. Email ons of vul het contactformulier in op de site en wij komen bij je terug. 

Goede vraag! Als je eenmaal een beslissing hebt gemaakt om een nas aan te schaffen, druk je op de link op de website. Vervolgens wordt je doorverwezen en zie je of en wanneer het product voorradig is. 

De beste nas koop je direct via één van de buttons in dit artikel. Je bent daarbij ook direct van een interessante prijs verzekerd.

De nas die best getest is, is Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor.. Deze nas scoorde het beste in onze nas-apparaten test.

Alle 10 de nas-apparaten is onze top 10 zijn goede nas-apparaten. Kies dus vooral de nas die voldoet aan jouw producteisen.

Selecteer uit de beste geteste nas-apparaten

Wanneer je overweegt een van de nas-apparaten te kopen via onze website, heb je de keuze uit 10 nas-apparaten. Welke daarvan bij jou past, kun je achter komen door de nas-apparaten goed met elkaar te vergelijken. 

Zoals je ziet, is elke nas voorzien van drie voorname aspecten: de prijs, een foto en een beschrijving. Door zowel het visuele-, technische- en kosten aspect te vergelijken van elke nas in de top 10, weet jij welke matcht met jouw interesses.

Disclaimer: Via de button onder de beschrijving van elke nas ga je naar een externe webshop om over te gaan tot aankoop. Vanaf hier is de webshop verantwoordelijk voor een nas. Voor vragen met betrekking tot aanschaf, kun je contact opnemen met de relevante webshop waar je een nas koopt.

Conclusie over denas-apparatentest

Na het lezen van deze lijst met top 10-producten is het duidelijk dat er veel opties zijn als je op zoek bent naar NAS. Door de lijst te bekijken en te vergelijken met jouw behoeften, ben je in staat de beste optie voor jou te vinden. Deze producten staan bekend als de beste qua kwaliteit, waar je goed mee doet en veel profijt van hebt. Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn, dan helpen we je graag verder. Laat het ons weten als je nog vragen hebt, dan helpen we je zo goed mogelijk. Kortom: als je een NAS zoekt, dan ben je met deze 10 producten op de goede weg!

Slotwoord over nas-apparaten

Beste lezer, hartelijk bedankt voor het bezoeken van onze website.

We hopen dat je voldoende geïnformeerd bent en dat we je verder hebben kunnen helpen met onze reviews en top 10 beste nas-apparaten tot nu toe.

Wij zijn het team dat gespecialiseerd is en in de loop der jaren kennis hebben verzameld om je van een zo goed mogelijk advies te kunnen voorzien en om je te kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Geen nas is ons te gek, zoals je waarschijnlijk al hebt kunnen zien. Alle relevante nas-apparaten met reviews zijn te vinden op onze website. Van eenvoudig tot complex, in diverse prijs categorieën van goedkoop tot duur, van donker tot licht en van grote tot kleine nas-apparaten. Wij onderzoeken het allemaal.

Ons team doet elke dag zijn uiterste best om vergelijkingen en reviews te presenteren met voldoende informatie. Bedankt & we hopen je snel terug te zien.

  1. kantoorapparatuur
  2. nas

Top 10 beste nas-apparaten van 2024

Laatst bijgewerkt: 28 feb. 2024

Met een glimlach op je gezicht had je je gegevensbestanden helemaal in de hand. Je was op zoek naar een eenvoudige en veilige manier om er snel bij te kunnen. Dat kon alleen met een NAS. Je dacht dat je er een tijdje naar zou moeten zoeken, maar ergens wist je dat het moest kunnen. Met een beetje geluk zou je iets vinden dat bij je past. Gelukkig heb je gevonden wat je zocht op onze website: de vergelijking van de 10 beste NAS-apparaten. Je hebt alle informatie die je nodig hebt om de juiste match te vinden voor je NAS. Nu kun je beginnen met je zoektocht naar de perfecte NAS-oplossing!

De meest actuele en bruikbare informatie over nas-apparaten vind je hier. Kijk snel verder door op onderstaande button te klikken.

Beste 10 nas-apparaten [Beste uit de test!]

De top 10 nas-apparaten baseert zich op consumentenervaringen in combinatie met tests door deskundigen. Doordat consumenten hun mening online delen over een nas die ze hebben aangeschaft, komen wij te weten welke nas-apparaten hoog worden gewaardeerd en welke minder of zelfs slecht. Zodoende komen de nas-apparaten die het beste worden gewaardeerd door de consument bovendrijven. Deze worden vervolgens vergeleken door kenners waarna de onderstaande top 10 nas-apparaten is ontstaan.

1. Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor.

5/5

Met de Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor heeft u de mogelijkheid om al uw gegevens lokaal op te slaan en overal ter wereld toegang te krijgen tot deze bestanden. U bent niet meer afhankelijk van externe opslagnetwerken van derden. Met deze lokale en beveiligde hub kunt u alle foto's, video's en bestanden eenvoudig en veilig opslaan. Bovendien heeft u volledige controle over uw gegevens. U bepaalt zelf wie er toegang heeft tot deze bestanden. Met de Amber app heeft u overal ter wereld toegang tot al uw geüploade bestanden. Deze app is eenvoudig te gebruiken, waardoor u gemakkelijk en snel toegang heeft tot al uw bestanden. Daarnaast is deze opslag ook nog eens voorzien van een 6-core ARM-processor en een 512 GB SSD. Met deze krachtige processor en opslagcapaciteit kunt u al uw bestanden gemakkelijk en veilig opslaan.

Door experts hoog aanbevolen en deskundigen zijn het er mee eens! Op nummer 1 best geteste product. 

2. Amber One AmberPRO 2TB(1TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Wifi Router AC2600 2GB RAM Docker ready.

5/5

AmberPRO biedt je de mogelijkheid om alles wat je maar kunt bedenken op te slaan. Of het nu gaat om grote bestanden zoals video's, audio of foto's, of kleine documenten zoals tekstbestanden of spreadsheets, je kunt het allemaal opslaan. De AmberPRO is uitgerust met twee 1TB harde schijven, waardoor je geen gebrek hebt aan opslagruimte. Daarnaast heeft de AmberPRO een AC2600 Wi-Fi router, waardoor je altijd verbonden bent met je eigen netwerk. Bovendien is de AmberPRO voorzien van 2GB RAM, wat de prestaties aanzienlijk verbetert. En met de Docker-ondersteuning kun je zelfs je eigen container-applicaties hosten. De AmberPRO is van alle gemakken voorzien, dus of je nu thuis bent of onderweg, je hebt altijd toegang tot je eigen cloud. Met de Amber One AmberPRO Personal Home Cloud Server kan je TV-casting, streaming van video's en foto's naar je TV en automatische back-up van je Android of Apple smartphone doen. Kortom, een complete oplossing voor al je opslagbehoeften.

Kenners, specialisten en exports zijn het er over eens. Volgens onderzoek een top product en daarom op nummer 2. 

3. 2-Bay Synology DS220+ CPU Celeron J4025.

5/5

De Synology DS220+ is de ideale oplossing voor uw opslag en beheerbehoeften. Met deze nas-apparaat krijgt u een uiterst betrouwbare en krachtige oplossing voor opslag, back-up en het delen van bestanden. De Synology DS220+ is uitgerust met een Celeron J4025 processor, die een krachtige prestatie levert met een lage stroomverbruik. De Synology DS220+ heeft twee schijven, waardoor u tot 16TB aan opslagruimte krijgt. U kunt bestanden naar de nas-apparaat verzenden en synchroniseren met uw computers en mobiele apparaten. De Synology DS220+ is voorzien van een intuïtief besturingssysteem, waarmee u eenvoudig bestanden kunt beheren en beveiligen. U kunt ook een externe harde schijf of een usb-stick aansluiten op de Synology DS220+ voor extra opslagruimte. De Synology DS220+ biedt ook een aantal geavanceerde functies zoals het maken van een back-up van gegevens naar cloudopslag, het streamen van media naar uw mobiele apparaten, enz. Met de Synology DS220+ krijgt u een betrouwbare en krachtige oplossing voor uw opslag- en beheerbehoeften. Het is zeer gebruiksvriendelijk en biedt een betrouwbare opslag voor al uw bestanden. Met zijn krachtige processor en ruime opslagcapaciteit, is de Synology DS220+ de perfecte oplossing voor uw opslag- en beheerbehoeften.

Een ware topper en een niet te missen product. Volgens ons onderzoek op nummer 3. Bekijk het top 3 best geteste product hier. 

4. Synology DS120j NAS.

5/5

DS120j is uitgerust met een 1,0 GHz Realtek RTD1296 Quad-Core processor en 512 MB RAM, waardoor de gebruikers kunnen profiteren van een snellere gegevensverwerking en een betere prestatie bij het uitvoeren van meerdere taken tegelijkertijd. Met de QuickConnect en de cloud-synchronisatie-diensten krijgt u toegang tot de DS120j vanaf elke locatie en synchroniseert u bestanden met uw andere apparaten, waardoor het gemakkelijker wordt om te genieten van uw favoriete media en bestanden. DS120j is compatibel met de brede waaier aan Synology-apps die u kunnen helpen uw persoonlijke digitale wereld te verbeteren. Met de Synology Drive-app kunt u meerdere locaties samen voegen en bestanden delen met collega's en vrienden, en met de Moments-app kunt u uw foto's organiseren en beheren. De vele andere apps zoals Video Station, Audio Station en Office, bieden een veelzijdige ervaring voor het beheren van uw bestanden.

Ons team van specialisten, experts en deskundigen  zijn het er over eens. Dit product heeft het. Lees de reviews voor meer informatie. 

5. Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB.

5/5

Met de Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB heeft u een veilige, betrouwbare en flexibele manier om al uw bestanden en media te organiseren en op te slaan. Deze NAS biedt een eenvoudige manier om al uw bestanden en media op één centrale plek op te slaan, zodat u vanaf elk apparaat met internettoegang toegang heeft tot uw bestanden. U kunt bestanden eenvoudig delen met iedereen die u maar wilt, waar u ook bent. De Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB biedt een aantal krachtige functies om uw bestanden en media te organiseren. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig bestanden en mappen maken, verplaatsen, bewerken en verwijderen. U kunt ook bestanden en media in streamingweergave bekijken. Met de geavanceerde zoek- en filtermogelijkheden kunt u ook gemakkelijk uw bestanden vinden. Bovendien heeft de NAS ook automatische back-upfuncties om uw bestanden en media te beschermen.

Kwaliteit spreekt voor zich met dit artikel. Een parel volgens kenners een top 5 best geteste artikel volgens ons onderzoek. 

6. 4-Bay Synology DS418 CPU Realtek RTD1296.

5/5

Met een Realtek RTD1296 Quad Core 1.4GHz processor en 2GB RAM heeft de DS418 genoeg vermogen om je data te verwerken en te transcoderen. Daarnaast heeft de DS418 een USB 3.0 poort waarmee je een externe harde schijf of USB-apparaat kan aansluiten. Verder heeft deze NAS een eSATA poort waarmee je een externe schijf aan kan sluiten waarmee je een extra back-up kan maken. De DS418 biedt een breed scala aan beveiligingsfuncties, waaronder 256-bit AES encryptie, IP-filter, 2-staps verificatie, beveiligde vergrendeling en event log. Deze beveiligingsfuncties zorgen ervoor dat al je gegevens worden beveiligd en dat alleen jij toegang hebt tot je gegevens. Met behulp van de Synology mobile app kun je vanaf eender waar toegang krijgen tot je bestanden. Je kunt je bestanden ook delen en synchroniseren over verschillende platforms, waaronder Windows, Mac, Linux, iOS en Android.

Sommige producten hebben geen introductie nodig. Op nummer 6 en terecht volgens kenners en experts.  De reviews geven een duidelijke impressie.

7. Synology DS218play NAS Barebone 0 TB.

5/5

De Synology DS218play NAS Barebone 0 TB combineert een krachtige CPU met 2GB RAM en 2 sleuven waarmee je gemakkelijk een RAID-array kunt maken. Het maakt gebruik van de Synology DiskStation Manager-software waarmee je een veelheid aan gebruiksgemakken krijgt zoals het synchroniseren van bestanden, het maken van back-ups en het beheren van je bestanden. Daarnaast kun je ook veel andere toepassingen installeren vanuit de Package Center. Deze Synology NAS heeft ook een 4K-videotranscodering-functie, waarmee je je 4K-videobestanden kunt afspelen op een breed scala aan apparaten. Daarnaast heeft de NAS ook een DLNA- en AirPlay-server voor het streamen naar andere apparaten. Met deze NAS krijg je ook een mobiele app waarmee je bestanden op je NAS kunt beheren, het toegang krijgen tot je media en het beveiligen van je bestanden met behulp van twee-factorauthenticatie.

Een item dat mijn persoonlijke voorkeur geniet. Een top product. Lees verder in de geweldige reviews.

8. Synology DS220J NAS Barebone Zonder harde schijven Geschikt voor 2.5" en 3.5.

5/5

DS220j kan gegevens opslaan op twee interne harde schijven met een capaciteit van maximaal 16 TB. De NAS is ontworpen met een robuuste, stille en energiezuinige behuizing om een soepel gebruik te garanderen. Het systeem is compatibel met twee 2,5-inch of 3,5-inch harde schijven. Bovendien is er een USB 3.0-poort die data-uitwisseling mogelijk maakt met externe opslagapparaten en andere apparaten. De Synology DS220J NAS Barebone heeft een krachtig processor voor een betere prestatie. Met de krachtige dual-core processor kunt u meerdere taken tegelijk uitvoeren. Met de toegenomen prestatie en efficiëntie kan de NAS worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals het streamen van multimedia-inhoud, het delen van bestanden en het maken van back-ups. Bovendien biedt de NAS met DSM een intuïtieve gebruikersinterface en gegevensbescherming zodat u zonder extra kosten back-ups kunt maken van digitale gegevens op computers en mobiele apparaten.

Een groot deel van ons team is gek op dit product.  Bekijk hier waarom aan de hand van de reviews. 

9. Synology DS118 NAS.

5/5

De Synology DS118 is een uiterst krachtige 1-bay NAS met een nieuwe 64-bits quad-core processor die geschikt is voor kantoren, thuisgebruikers en andere enthousiastelingen. De Synology DS118 biedt u een uitstekende prestatie en betrouwbaarheid bij het beheren, beveiligen en delen van uw gegevens. Dankzij de krachtige processor is de Synology DS118 bovendien in staat om 10-bit 4K H.265 video-transcodering te ondersteunen voor een betere multimedia-ervaring. De Synology DS118 is eenvoudig te installeren en te beheren met behulp van de Synology DiskStation Manager (DSM). Het bevat ook een breed scala aan apps om u te helpen bij het beheren van uw gegevens, waaronder Surveillance Station, Audio Station en Video Station. De Synology DS118 is bovendien volledig compatibel met Synology’s mobiele apps, waarmee u op afstand toegang kunt krijgen tot uw NAS-systeem. Bovendien wordt de Synology DS118 geleverd met 2 jaar beperkte garantie van Synology, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele technische problemen.

Experts, specialisten en deskundigen zijn het er over eens. Een heerlijk product. Op nummer 9 en zeker de moeite waard!  

10. Synology DiskStation DS223, NAS, Desktop, Realtek, RTD1619B.

5/5

Synology DiskStation DS223 is een veelzijdige NAS met Realtek RTD1619B processor. Met 2 GB DDR4 geheugen, is de DS223 de ideale oplossing voor het opslaan, beheren en delen van grote bestanden. Het ondersteunt HDD's en SSD's met SATA III schijfinterface en een schijfgrootte van 2,5/3,5. De DS223 heeft een desktop behuizing en een actieve koeling met één ventilator. Het ondersteunt meerdere netwerkprotocollen, waaronder SMB1 (CIFS), SMB2, SMB3, NFSv3, NFSv4, NFSv4.1, NFS Kerberized sessions, iSCSI, HTTP, HTTPs, FTP en meer. Het is een flexibele en betrouwbare opslagoplossing met een uitstekende prestaties.

Dit jaar op plek 10 in onze lijst. Een leuk product wat kwaliteit uitstraalt. Bekijk dit product met bijbehorende reviews. 

nas-apparaten vergelijking geschreven door:

Isabella

Hihoi! Ik ben Isabella en ik ben van origine een schrijver en heb me ontwikkeld tot het schrijven van blogs.

Ik vind het leuk om onderzoek te doen naar de meest hot en trendy producten op dit moment en schrijf hier graag over. Mijn doel is om mijn volgers zo goed mogelijk te kunnen informeren over de beste kantoor producten en actuele reviews. Ik doe elke dag mijn best om je zo goed mogelijk in te lichten zodat je weloverwogen een goede keuze kan maken.

Heb jij een vraag of zou je graag in contact willen komen met mij? Volg mij en dan kun je alle actuele nieuwtjes en ontwikkelingen volgen. Ik ben benieuwd naar jou en zal je met open armen ontvangen, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste reviews en feiten!

Gepubliceerd op: 15 feb. 2023