Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de top 10 laserprinters

Heb je een vraag of wil je ons graag spreken over iets anders? Dat kan! Ons team staat klaar om vragen te beantwoorden over de door ons geplaatste top 10 laserprinters, reviews en vergelijkingen. Email ons of vul het contactformulier in op de site en wij komen bij je terug. 

Goede vraag! Als je eenmaal een beslissing hebt gemaakt om een laserprinter aan te schaffen, druk je op de link op de website. Vervolgens wordt je doorverwezen en zie je of en wanneer het product voorradig is. 

De beste laserprinter koop je direct via één van de buttons in dit artikel. Je bent daarbij ook direct van een interessante prijs verzekerd.

De laserprinter die best getest is, is HP LaserJet M110we Laserprinter.. Deze laserprinter scoorde het beste in onze laserprinters test.

Alle 10 de laserprinters is onze top 10 zijn goede laserprinters. Kies dus vooral de laserprinter die voldoet aan jouw producteisen.

Selecteer uit de beste geteste laserprinters

Wanneer je overweegt een van de laserprinters te kopen via onze website, heb je de keuze uit 10 laserprinters. Welke daarvan bij jou past, kun je achter komen door de laserprinters goed met elkaar te vergelijken. 

Zoals je ziet, is elke laserprinter voorzien van drie voorname aspecten: de prijs, een foto en een beschrijving. Door zowel het visuele-, technische- en kosten aspect te vergelijken van elke laserprinter in de top 10, weet jij welke matcht met jouw interesses.

Disclaimer: Via de button onder de beschrijving van elke laserprinter ga je naar een externe webshop om over te gaan tot aankoop. Vanaf hier is de webshop verantwoordelijk voor een laserprinter. Voor vragen met betrekking tot aanschaf, kun je contact opnemen met de relevante webshop waar je een laserprinter koopt.

Conclusie over delaserprinterstest

Het kiezen van een laserprinter hoeft niet moeilijk te zijn. Er is veel informatie zoals prijs, functies en gebruiksgemak die je in de gaten houdt om de beste laserprinter voor jou te vinden. Gelukkig hebben we deze lijst met de beste laserprinters ter beschikking, dus er is genoeg om uit te kiezen! We hebben de bovenste 10 producten vergeleken zodat je de juiste uiteindelijk kon kiezen, en met het juiste onderzoek over welke laserprinter je wilt, ben je klaar om de juiste te kopen. Wat het ook is, als je een laserprinter van de bovenstaande lijst koopt, kun je er zeker van zijn dat je een hoogwaardig product hebt gekocht.

Slotwoord over laserprinters

Beste lezer, hartelijk bedankt voor het bezoeken van onze website.

We hopen dat je voldoende geïnformeerd bent en dat we je verder hebben kunnen helpen met onze reviews en top 10 beste laserprinters tot nu toe.

Wij zijn het team dat gespecialiseerd is en in de loop der jaren kennis hebben verzameld om je van een zo goed mogelijk advies te kunnen voorzien en om je te kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Geen laserprinter is ons te gek, zoals je waarschijnlijk al hebt kunnen zien. Alle relevante laserprinters met reviews zijn te vinden op onze website. Van eenvoudig tot complex, in diverse prijs categorieën van goedkoop tot duur, van donker tot licht en van grote tot kleine laserprinters. Wij onderzoeken het allemaal.

Ons team doet elke dag zijn uiterste best om vergelijkingen en reviews te presenteren met voldoende informatie. Bedankt & we hopen je snel terug te zien.

  1. kantoorapparatuur
  2. laserprinter

Top 10 beste laserprinters van 2024

Laatst bijgewerkt: 28 feb. 2024

Kom je er niet uit? Geen paniek. Wij hebben onze expertise gebruikt om de 10 beste laserprinters te selecteren. In ons artikel geven we een grondige beschrijving van elk product in de top 10, zodat je de beste optie kunt kiezen die bij jouw behoeften past. Zit je met een drukke agenda? We begrijpen dat je geen tijd hebt om uit te zoeken welke laserprinter het beste bij je past. Daarom hebben we onze top 10 geselecteerd zodat je in een handomdraai de beste laserprinter kunt vinden. Wees er zeker van dat je de juiste investering doet door onze lijst met de 10 beste producten te volgen.

De meest actuele en bruikbare informatie over laserprinters vind je hier. Kijk snel verder door op onderstaande button te klikken.

Beste 10 laserprinters [Beste uit de test!]

De top 10 laserprinters baseert zich op consumentenervaringen in combinatie met tests door deskundigen. Doordat consumenten hun mening online delen over een laserprinter die ze hebben aangeschaft, komen wij te weten welke laserprinters hoog worden gewaardeerd en welke minder of zelfs slecht. Zodoende komen de laserprinters die het beste worden gewaardeerd door de consument bovendrijven. Deze worden vervolgens vergeleken door kenners waarna de onderstaande top 10 laserprinters is ontstaan.

1. HP LaserJet M110we Laserprinter.

5/5

De HP LaserJet M110we Laserprinter is de kleinste laserprinter in zijn klasse en is ontworpen voor efficiëntie. Hij heeft een snel printen en een tijdbesparende HP Smart-app. Het komt geleverd met HP+, waarmee je overal verbonden blijft en kunt printen. De printer is bedoeld voor alleen cartridges die een nieuwe of hergebruikte HP-chip hebben. Met behulp van dynamische beveiliging worden cartridges met een chip van een ander merk geblokkeerd. Er zijn periodieke firmware-updates die de effectiviteit van deze maatregelen behouden en blokkeren cartridges die eerder nog wel werkten. Als je een hergebruikte HP-chip gebruikt, kun je hergebruikte, gerecyclede en opnieuw gevulde cartridges gebruiken. Met de HP LaserJet M110we Laserprinter heb je een krachtig en efficiënt product in je bezit. Hij biedt je de mogelijkheid om overal verbonden te blijven en waar je ook bent te printen. Verder is de printer veilig, omdat hij dynamische beveiliging gebruikt om cartridges die een chip hebben van een ander merk te blokkeren. Ook is er de mogelijkheid om hergebruikte cartridges te gebruiken, waardoor je je milieu-impact verkleint. Of je nu thuis of op kantoor bent, de HP LaserJet M110we Laserprinter is een ideale oplossing voor al je printbehoeften.

Door experts hoog aanbevolen en deskundigen zijn het er mee eens! Op nummer 1 best geteste product. 

2. HP LaserJet M140we All-in-One Printer.

5/5

De HP LaserJet MFP M140we is een revolutionaire printer die het eenvoudiger maakt om thuis of op kantoor te printen. De printer heeft een snelheid van 27 pagina's per minuut en een hoge kwaliteit. Het toestel is voorzien van geavanceerde technologieën zoals duplexprinten, automatisch document invoeren en draadloos printen. De HP LaserJet MFP M140we heeft ook een dubbelzijdige scanner, waarmee je twee kanten van een document tegelijk kunt scannen. Daarnaast heeft het toestel een brede selectie aan connectiviteitsmogelijkheden, waaronder Wi-Fi, USB, Ethernet en NFC. Je kunt de printer ook gebruiken om direct te printen vanaf een mobiel apparaat, zoals een smartphone of tablet. De HP LaserJet MFP M140we is een krachtige multifunctionele printer die geschikt is voor zowel thuis als op kantoor. Het toestel is eenvoudig te gebruiken en heeft veel verschillende functies waarmee je op verschillende manieren kunt printen, scannen en kopiëren. Daarnaast beschikt de printer ook over een aantal slimme functies, waaronder HP+ en automatische documentinvoer. De printer is perfect voor zakelijke gebruikers die efficiënt willen printen met de nieuwste technologieën.

Kenners, specialisten en exports zijn het er over eens. Volgens onderzoek een top product en daarom op nummer 2. 

3. Brother HL-1110 Laserprinter.

5/5

De Brother HL-1110 is een flexibele laserprinter die een breed scala aan media aankan. Denk hierbij aan verschillende papierformaten, zoals A4, A5 en zelfs envelopformaten. Daarnaast heeft de printer een hoge resolutie van 2400 x 600 dpi, wat resulteert in scherpe en gedetailleerde afdrukken. Bovendien is de Brother HL-1110 uitgerust met een geïntegreerde tonercartridge die eenvoudig te vervangen is. Deze cartridge heeft een capaciteit van maximaal 500 pagina's, waardoor je lange tijd vooruit kunt. Naast deze cartidge heeft de printer ook een papierlade die tot 250 vel papier kan bevatten. Al deze functies maken de Brother HL-1110 een ideaal apparaat voor thuis of op kantoor.

Een ware topper en een niet te missen product. Volgens ons onderzoek op nummer 3. Bekijk het top 3 best geteste product hier. 

4. Brother HL-L2350DW Laserprinter.

5/5

De Brother HL-L2350DW Laserprinter is ontworpen om je te helpen bij alle dagelijkse drukwerk. De ingebouwde dubbelzijdige printingfunctie bespaart je tijd en papier. Met behulp van de Ethernet- of Wi-Fi-verbinding kun je gemakkelijk afdrukken vanaf elke plek in je kantoor of thuis. De printer is ook compatibel met mobiele apparaten, waardoor je zelfs vanaf je smartphone of tablet kunt afdrukken. Met de Brother iPrint&Scan-app kun je draadloos afdrukken vanaf je iOS- of Android-apparaat. De Brother HL-L2350DW Laserprinter is de ideale oplossing voor al je afdrukwerk.

Ons team van specialisten, experts en deskundigen  zijn het er over eens. Dit product heeft het. Lees de reviews voor meer informatie. 

5. Brother DCP-1610W Draadloze All-in-One Laserprinter.

5/5

De Brother DCP-1610W is een veelzijdige all-in-one laserprinter die uw productiviteit en efficiëntie verbetert. Met deze draadloze printer kunt u gemakkelijk printen, kopiëren en scannen vanaf uw computer of mobiele apparaat, waardoor u meer flexibiliteit krijgt. Ook kan de printer een breed scala aan documenten afdrukken met een snelheid van 20 pagina's per minuut. Bovendien is de kwaliteit van de afdrukken helder en scherp met een resolutie van 2400 x 600 dpi. Ook heeft deze printer een automatische dubbelzijdige afdrukfunctie voor het verminderen van papierverbruik. De Brother DCP-1610W is een energiezuinige printer die minder energie verbruikt en een nog lager energieverbruik biedt door de automatisch uitschakelfunctie. Met deze printer kunt u ook eenvoudige prints maken direct vanaf USB-sticks.

Kwaliteit spreekt voor zich met dit artikel. Een parel volgens kenners een top 5 best geteste artikel volgens ons onderzoek. 

6. Brother Mfc-L2710Dw Multifunctionele Printer Z/W Laser Legal (216 X 356 Mm) (Origineel) A4/Legal (Doorsnede) Maximaal.

5/5

De Brother Mfc-L2710Dw Multifunctionele Printer Z/W Laser Legal (216 X 356 Mm) (Origineel) A4/Legal (Doorsnede) Maximaal maakt het leven makkelijker voor drukke kantooromgevingen en thuisgebruikers. Met deze veelzijdige printer maak je eenvoudig professionele afdrukken en print je wireloos vanaf je laptop, tablet of smartphone. Deze multifunctionele printer heeft een hoge kwaliteit en kan worden gebruikt voor het printen, scannen en kopiëren van documenten. De MFC-L2710DW is voorzien van een LCD-scherm dat je helderheid, contrast, kleur en andere instellingen kan aanpassen. Je kunt ook dubbelzijdig printen, wat je gebruik van papier en kosten aanzienlijk vermindert. Bovendien heeft de printer een snelle afdruksnelheid van 30 pagina’s per minuut, wat betekent dat je documenten sneller afgedrukt worden. De printer heeft ook een hoge capaciteit, waardoor je minder vaak papier hoeft te vervangen.

Sommige producten hebben geen introductie nodig. Op nummer 6 en terecht volgens kenners en experts.  De reviews geven een duidelijke impressie.

7. Brother HL-L2310D Laserprinter.

5/5

Met de Brother HL-L2310D laserprinter haal je een krachtig apparaat in huis dat zich onderscheidt door zijn zeer hoge printkwaliteit, gebruiksgemak en energiezuinigheid. Deze laserprinter is uitgerust met een draadloze verbinding voor een betrouwbare, snelle en moeiteloze verbinding met andere apparaten. Met de gebruiksvriendelijke bedieningsknoppen en het LCD-scherm is de HL-L2310D eenvoudig te bedienen. De HL-L2310D print tot 24 pagina's per minuut, wat resulteert in een maximaal papierformaat van A4. Verder heeft deze laserprinter een snelle eerste pagina-uitgave van slechts 8,5 seconden. De printer beschikt verder over een dubbelzijdig printen, waardoor je dubbel zo veel documenten kunt printen met dezelfde hoeveelheid toner. Bovendien heeft de printer een zeer hoge afdrukresolutie van 2400 x 600dpi. Met de Brother HL-L2310D laserprinter maak je gemakkelijk professionele prints met een zeer hoge kwaliteit. Dankzij de kleine afmetingen en energiezuinige technologie is deze laserprinter ideaal voor drukke huishoudens of kleine kantoren. Je haalt hiermee een erg krachtig apparaat in huis dat je veel productiviteit en gemak zal bieden.

Een item dat mijn persoonlijke voorkeur geniet. Een top product. Lees verder in de geweldige reviews.

8. HP Color Laser MFP 179fnw Laser printer.

5/5

Met de HP Color Laser MFP 179fnw laserprinter heb je de kracht van professioneel kleurprinten binnen handbereik. De printer is voorzien van een geavanceerde technologie en biedt een fantastische kleurendrukkwaliteit met levensechte kleuren. Deze printer is ook voorzien van een dubbelzijdige printoptie die het drukken van twee kanten en het creëren van professionele documenten mogelijk maakt. De printer is verder uitgerust met tal van extra functies, waaronder mobiel printen, USB 2.0-poort, een geïntegreerde WLAN-verbinding en een netwerkverbinding. Met de netwerkverbinding kun je de printer gemakkelijk delen met meerdere gebruikers. Met de HP Color Laser MFP 179fnw laserprinter kun je professionele documenten, foto's en afbeeldingen van hoge kwaliteit afdrukken. De printer is een betrouwbare, krachtige en gemakkelijk te gebruiken printer die kan worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen.

Een groot deel van ons team is gek op dit product.  Bekijk hier waarom aan de hand van de reviews. 

9. Canon i-SENSYS MF655Cdw All-in-One Laserprinter.

5/5

De Canon i-SENSYS MF655Cdw is een multifunctionele laserprinter die je alle mogelijkheden biedt die je nodig hebt voor je zakelijke doeleinden. Je kunt er afdrukken, kopiëren en scannen in kleur mee maken. Met de dubbelzijdige afdrukfunctie kun je je documenten professioneel afwerken. Ook heeft de printer een draadloos printsysteem waarmee je afdrukken kunt maken vanaf je mobiele apparaten. Bovendien heeft de printer een grote papierlade waarmee je grote aantallen papier kunt inladen. De Canon i-SENSYS MF655Cdw laserprinter is ook zeer energiezuinig, waardoor je geld bespaart op je energierekening. Bovendien is de printer eenvoudig te installeren en te bedienen, waardoor je direct aan de slag kunt. Het apparaat is ook voorzien van een geavanceerde beveiligingstechnologie, zodat je zeker bent van de privacy van je documenten. Met deze printer krijg je bovendien een gratis serviceovereenkomst van twee jaar, waarmee je nooit meer zorgen hoeft te maken over het onderhoud van je printer.

Experts, specialisten en deskundigen zijn het er over eens. Een heerlijk product. Op nummer 9 en zeker de moeite waard!  

10. Brother DCP-L2530DW All-in-One Laserprinter.

5/5

De Brother DCP-L2530DW printer is een slimme investering voor kleine kantoren en thuisgebruikers. Dit all-in-one model is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn en heeft een breed scala aan functies waaronder een automatisch documentinvoer voor maximaal 35 pagina's. Deze printer is ook uitgerust met een draadloze netwerkverbinding, waardoor je eenvoudig kunt printen vanaf elk apparaat. Daarnaast is de Brother DCP-L2530DW printer voorzien van een hoge printkwaliteit. Deze all-in-one printer is in staat om documenten met een hoge resolutie en gedetailleerde kleuren af te drukken. De printer heeft ook een hoge printsnelheid, waardoor je documenten snel kunt afdrukken, zelfs bij grote volumes. Met deze printer is het ook mogelijk om dubbelzijdig af te drukken, zodat je op papier kunt besparen.

Dit jaar op plek 10 in onze lijst. Een leuk product wat kwaliteit uitstraalt. Bekijk dit product met bijbehorende reviews. 

laserprinters vergelijking geschreven door:

Isabella

Hihoi! Ik ben Isabella en ik ben van origine een schrijver en heb me ontwikkeld tot het schrijven van blogs.

Ik vind het leuk om onderzoek te doen naar de meest hot en trendy producten op dit moment en schrijf hier graag over. Mijn doel is om mijn volgers zo goed mogelijk te kunnen informeren over de beste kantoor producten en actuele reviews. Ik doe elke dag mijn best om je zo goed mogelijk in te lichten zodat je weloverwogen een goede keuze kan maken.

Heb jij een vraag of zou je graag in contact willen komen met mij? Volg mij en dan kun je alle actuele nieuwtjes en ontwikkelingen volgen. Ik ben benieuwd naar jou en zal je met open armen ontvangen, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste reviews en feiten!

Gepubliceerd op: 15 feb. 2023