Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de top 10 externe geluidskaarten

Heb je een vraag of wil je ons graag spreken over iets anders? Dat kan! Ons team staat klaar om vragen te beantwoorden over de door ons geplaatste top 10 externe geluidskaarten, reviews en vergelijkingen. Email ons of vul het contactformulier in op de site en wij komen bij je terug. 

Goede vraag! Als je eenmaal een beslissing hebt gemaakt om een externe geluidskaart aan te schaffen, druk je op de link op de website. Vervolgens wordt je doorverwezen en zie je of en wanneer het product voorradig is. 

De beste externe geluidskaart koop je direct via één van de buttons in dit artikel. Je bent daarbij ook direct van een interessante prijs verzekerd.

De externe geluidskaart die best getest is, is UGREEN Externe USB geluidskaart voor koptelefoon en microfoon.. Deze externe geluidskaart scoorde het beste in onze externe geluidskaarten test.

Alle 10 de externe geluidskaarten is onze top 10 zijn goede externe geluidskaarten. Kies dus vooral de externe geluidskaart die voldoet aan jouw producteisen.

Selecteer uit de beste geteste externe geluidskaarten

Wanneer je overweegt een van de externe geluidskaarten te kopen via onze website, heb je de keuze uit 10 externe geluidskaarten. Welke daarvan bij jou past, kun je achter komen door de externe geluidskaarten goed met elkaar te vergelijken. 

Zoals je ziet, is elke externe geluidskaart voorzien van drie voorname aspecten: de prijs, een foto en een beschrijving. Door zowel het visuele-, technische- en kosten aspect te vergelijken van elke externe geluidskaart in de top 10, weet jij welke matcht met jouw interesses.

Disclaimer: Via de button onder de beschrijving van elke externe geluidskaart ga je naar een externe webshop om over te gaan tot aankoop. Vanaf hier is de webshop verantwoordelijk voor een externe geluidskaart. Voor vragen met betrekking tot aanschaf, kun je contact opnemen met de relevante webshop waar je een externe geluidskaart koopt.

Conclusie over deexterne geluidskaartentest

Het is moeilijk te kiezen uit alle externe geluidskaarten. In deze top 10 heb je zien wat er allemaal mogelijk is met externe geluidskaarten en wat er allemaal op de markt is. Of je nu opzoek bent naar een krachtige of een moderne, je hebt alvast wat verschillende opties gezien. Neem de tijd om de producten te vergelijken en kies de externe geluidskaart die bij jou past. Vergeet ook niet om de kwaliteit in het oog te houden want dat is waar het allemaal om draait. Laten we ook even stilstaan bij het gemak dat sommige externe kaarten bieden. Als je een krachtigere kaart hebt met een betere kwaliteit, maar deze niet aan de slag krijgt, dan heeft het niet veel zin. Kies daarom voor producten waarbij je gemakkelijk aan de slag gaat. Hopelijk geven we je wat richtlijnen zodat je weet waar je op moet letten bij het kiezen van een externe geluidskaart. Succes!

Slotwoord over externe geluidskaarten

Beste lezer, hartelijk bedankt voor het bezoeken van onze website.

We hopen dat je voldoende geïnformeerd bent en dat we je verder hebben kunnen helpen met onze reviews en top 10 beste externe geluidskaarten tot nu toe.

Wij zijn het team dat gespecialiseerd is en in de loop der jaren kennis hebben verzameld om je van een zo goed mogelijk advies te kunnen voorzien en om je te kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Geen externe geluidskaart is ons te gek, zoals je waarschijnlijk al hebt kunnen zien. Alle relevante externe geluidskaarten met reviews zijn te vinden op onze website. Van eenvoudig tot complex, in diverse prijs categorieën van goedkoop tot duur, van donker tot licht en van grote tot kleine externe geluidskaarten. Wij onderzoeken het allemaal.

Ons team doet elke dag zijn uiterste best om vergelijkingen en reviews te presenteren met voldoende informatie. Bedankt & we hopen je snel terug te zien.

  1. computeraccessoires
  2. externe geluidskaart

Top 10 beste externe geluidskaarten van 2024

Laatst bijgewerkt: 28 feb. 2024

Aandacht voor alle audiofielen die op zoek zijn naar de perfecte externe geluidskaart! De search is eindelijk voorbij. Wij bieden een lijst met de top 10 externe geluidskaarten die hun kracht bewijzen bij het verwerken van audio-invoer en -uitvoer. Met deze lijst kun je eenvoudig de optie kiezen die het beste past bij je behoeften. Bekijk onze vergelijking om jouw perfecte externe geluidskaart te vinden.

De meest actuele en bruikbare informatie over externe geluidskaarten vind je hier. Kijk snel verder door op onderstaande button te klikken.

Beste 10 externe geluidskaarten [Beste uit de test!]

De top 10 externe geluidskaarten baseert zich op consumentenervaringen in combinatie met tests door deskundigen. Doordat consumenten hun mening online delen over een externe geluidskaart die ze hebben aangeschaft, komen wij te weten welke externe geluidskaarten hoog worden gewaardeerd en welke minder of zelfs slecht. Zodoende komen de externe geluidskaarten die het beste worden gewaardeerd door de consument bovendrijven. Deze worden vervolgens vergeleken door kenners waarna de onderstaande top 10 externe geluidskaarten is ontstaan.

1. UGREEN Externe USB geluidskaart voor koptelefoon en microfoon.

5/5

Met de UGREEN Externe USB geluidskaart kun je weer naar muziek luisteren met je koptelefoon of via muziekboxjes. Deze geluidskaart heeft een 3.5mm jack waarmee je je koptelefoon, oortjes, speaker of microfoon kunt aansluiten. Je kunt er ook voor kiezen om de externe geluidskaart te gebruiken om verbinding te maken met een PlayStation 4/5 of Raspberry Pi. Met deze externe geluidskaart heb je de perfecte oplossing om weer te genieten van muziek, in plaats van met de defecte geluidskaart in je laptop of computer. De UGREEN Externe USB geluidskaart heeft een compact formaat, waardoor je hem makkelijk overal mee naartoe kunt nemen en het is ook eenvoudig te installeren. De externe geluidskaart is ontworpen om je geluidservaring te verbeteren, waardoor je kunt genieten van een helder en krachtig geluid. Hij is ook voorzien van een knop om het volume te regelen zodat je je muziek altijd op het juiste volume kunt luisteren.

Door experts hoog aanbevolen en deskundigen zijn het er mee eens! Op nummer 1 best geteste product. 

2. USB naar surround adapter 5.1 kanaals surround Transparant Allteq

5/5

NO DESCRIPTION

Kenners, specialisten en exports zijn het er over eens. Volgens onderzoek een top product en daarom op nummer 2. 

3. Sounix USB naar Audio Adapter Externe geluidskaarten 7.1 Kanaals Usb Sound Card Adapter USB00123.

5/5

Sounix USB naar Audio Adapter Externe geluidskaarten 7.1 Kanaals Usb Sound Card Adapter USB00123 is ontworpen om te voorzien in de behoeften van gebruikers die problemen hebben met het in- en uitschakelen van de output van 3,5 mm jack en virtuele 7.1 kanaals apparaten zoals koptelefoons, headsets of microfoons. De USB-headsetadapter is ook geschikt voor geluidskaarten in computers, laptops of desktops die stervende zijn of de verbinding met het moederbord verliezen. Met onze USB-naar-audio-adapter kunnen gebruikers ook een microfoon en een hoofdtelefoon tegelijkertijd gebruiken op iMac/Mac Mini-apparaten. De adapter is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat een goede verbinding garandeert en een verbeterde prestatie biedt. De adapter is voorzien van een uitstekende bediening en een intuïtief design, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is.

Een ware topper en een niet te missen product. Volgens ons onderzoek op nummer 3. Bekijk het top 3 best geteste product hier. 

4. Externe USB (3D) Geluidskaart Adapter Sound Card Audio Kaart Dongle USB 5.1 geluidskaart.

5/5

Met deze externe USB (3D) Geluidskaart Adapter Sound Card Audio Kaart Dongle USB 5.1 geluidskaart, kunt u eenvoudig een geluidskaart aan uw pc of andere apparaten toevoegen. De adapter is voorzien van een 3D-audiochip, waardoor het een 5.1-surround sound-systeem biedt. Zowel de linker- als rechterkanalen kunnen worden aangepast aan uw eigen audiovoorkeuren. Het geluid met deze adapter is gebalanceerd, helder en zeer nauwkeurig, waardoor het een uitstekende keuze is voor het luisteren naar muziek, games, films en meer. De geluidskaart is gemakkelijk te installeren met een plug-and-play-ontwerp, waardoor u geen extra stuurprogramma’s hoeft te installeren. U kunt de adapter ook aansluiten op een breed scala aan audio-apparatuur, waaronder headsets, luidsprekers en andere 3,5 mm audio-apparaten. De adapter is ook compact en licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is als u op reis bent. Met deze USB-dongle kunt u opmerkelijke geluidservaringen creëren met een minimale inspanning. De adapter is ontworpen voor professionele en thuisgebruikers en biedt een flexibele manier om een 5.1-surround sound-systeem toe te voegen aan uw apparaat. Of u nu een professionele audio-oplossing nodig heeft of alleen op zoek bent naar een upgrade van uw huidige audio-ervaring,.

Ons team van specialisten, experts en deskundigen  zijn het er over eens. Dit product heeft het. Lees de reviews voor meer informatie. 

5. Orico USB-A 3x 3,5mm Jack OMTP headset audio adapter - 0,10 meter.

5/5

Deze Orico USB-A 3x 3,5mm Jack OMTP headset audio adapter geeft je een eenvoudige oplossing voor het vervangen van je oude, defecte geluidskaart. Het is een klein, compact apparaat, dat je gemakkelijk in je laptopzak kunt stoppen. Door de USB-A aansluiting kun je deze aansluiten op je laptop of computer, waardoor je direct toegang krijgt tot drie 3.5mm jack aansluitingen. Voorzien van een kabel van 10 centimeter, is deze adapter ideaal voor gebruik thuis of onderweg. Met deze Orico adapter heb je de mogelijkheid om met een koptelefoon, headset of oortjes van je favoriete muziek te genieten, maar ook om een microfoon aan te sluiten. De adapter is ontworpen volgens de OMTP-norm, waardoor hij universeel compatibel is met alle koptelefoons, headsets en microfoons met een 3.5 mm jack. Daarnaast heeft hij een ruime bedrijfstemperatuur van 0°C tot 50°C, waardoor hij zelfs onder de meest extreme omstandigheden betrouwbaar blijft.

Kwaliteit spreekt voor zich met dit artikel. Een parel volgens kenners een top 5 best geteste artikel volgens ons onderzoek. 

6. Focusrite Scarlett 3rd Gen 4i4 USB audio interface, 4 in 4 uit.

5/5

De Focusrite Scarlett 4i4 is de perfecte oplossing voor thuisopnamestudio's. Met vier ingangen en vier uitgangen heb je genoeg aansluitingen om tegelijkertijd je microfoons, gitaren en meer aan te sluiten. De Focusrite Scarlett heeft twee microfoon/instrument preamps met phantom power, waarmee je zelfs microfoons met hoge kwaliteit kunt aansluiten. Ook is er een directe monitor mix-knop waarmee je de directe monitor mix kan aanpassen zoals jij dat wenst. Met de Focusrite Scarlett 4i4 krijg je ook een grote selectie aan plugins en software om je opnamen en mixen mee te verbeteren. Er zijn meer dan 20 plugins beschikbaar zoals compressors, reverbs en EQ's. Daarnaast worden er ook een aantal DAW's meegeleverd zoals Ableton Live Lite, Pro Tools First en een selectie van loopmasters samples. Kortom, met de Focusrite Scarlett 4i4 krijg je alles wat je nodig hebt voor professionele opnamen.

Sommige producten hebben geen introductie nodig. Op nummer 6 en terecht volgens kenners en experts.  De reviews geven een duidelijke impressie.

7. Focusrite Scarlett 3nd Gen 2i2 Studio Kit USB audio interface 2i2, microfoon en hoofdtelefoon.

5/5

De Focusrite Scarlett 3nd Gen 2i2 Studio kit is de perfecte manier om te beginnen met je eigen studio. Met deze kit kun je alles wat je maar nodig hebt voor professioneel opnemen, mixen en mastering. Deze set bevat een 2i2 audio interface, een CM25 MkIII condensatormicrofoon en een HP60 MkIII gesloten hoofdtelefoon. De audio interface heeft een dynamisch bereik van 111dB, waardoor je meer headroom hebt voor je opnames. De Air modus, die je ook kent van de Clarett serie, is ook beschikbaar voor een open en dus vol geluid. Alle in- en uitgangen hebben een verbeterde signaal/ruis verhouding. De CM25 MkIII condensatormicrofoon is perfect voor het opnemen van studio kwaliteit opnames die trouw zijn aan de originele bron. Daarnaast biedt de HP60 MkIII gesloten hoofdtelefoon een hoge geluidskwaliteit, comfort en een verbeterd ontwerp voor het mixen en opnemen. De Focusrite Scarlett 3nd Gen 2i2 Studio kit is dus perfect voor iedereen die wil starten met opnemen, mixen en mastering. De installatie van de geluidskaart is ook kinderspel en je kunt meteen aan de slag met je eigen studio.

Een item dat mijn persoonlijke voorkeur geniet. Een top product. Lees verder in de geweldige reviews.

8. Axagon ADA-71 geluidskaart 7.1 kanalen USB.

5/5

De Axagon ADA-71 is een geluidskaart met 7.1 kanalen voor verbeterde audio-ervaringen. Deze kaart geeft een hoogwaardige geluidskwaliteit met 16 bit audio-uitgangskanalen en een line-out signaal-ruis ratio (SNR) van 96 dB. Deze kaart heeft een USB hostinterface en is voorzien van 3.5 mm/6.35 mm aansluitpluggen. Gebruik Dolby technologieën zoals Dolby Digital voor een meeslepende geluidservaring. Met een snoerlengte van 1 meter krijg je de mogelijkheid om de kaart overal te gebruiken. De C-Media CM6206 chipset die gebruikt wordt, zorgt voor een stabiele en betrouwbare verbinding. Deze kaart is geschikt voor Windows 10, Windows 7, Windows 8 en Windows 8.1 en ook voor Windows Server 2008, Windows Server 2012 en Windows Server 2016. Met een gewicht van 158 g en afmetingen van 142 mm bij 92,5 mm is deze kaart eenvoudig te vervoeren en te monteren. Geniet van een verbeterde audio-ervaring met de Axagon ADA-71 geluidskaart.

Een groot deel van ons team is gek op dit product.  Bekijk hier waarom aan de hand van de reviews. 

9. Ugreen USB-A External Stereo Sound Adapter with Microphone input.

5/5

De Ugreen 40964 USB is een compacte USB geluidskaart die gebruikt kan worden voor zowel PC's, MAC's als Linux-systemen. De kaart heeft twee hoofdtelefoonaansluitingen en een microfoonaansluiting, waardoor u uw headset of microfoon eenvoudig kunt aansluiten. Daarnaast is er een directe mute en volumeregeling op de hardware, waardoor u de instellingen gemakkelijk kunt aanpassen. Deze USB-geluidskaart is verkrijgbaar in een stijlvolle zwarte kleur. Met de Ugreen 40964 USB-geluidskaart kunt u eenvoudig een surround geluidservaring creëren, waardoor uw films, games en muziek meer leven krijgen. U kunt de geluidsinstellingen aanpassen met de directe mute en volumeregeling op de hardware. Ook kunt u via de meegeleverde software uw geluidservaring verder personaliseren. Daarnaast is de geluidskaart compatibel met meerdere besturingssystemen, waaronder Windows, MacOS en Linux.

Experts, specialisten en deskundigen zijn het er over eens. Een heerlijk product. Op nummer 9 en zeker de moeite waard!  

10. Orico Externe Geluidskaart met Volumeregelaar Stereo en Audio =>80 dB.

5/5

De externe geluidskaart van Orico heeft vele voordelen. Je kunt de volumeregelaar gebruiken om het geluid te regelen tot wel 80 decibel. Ook beschikt het apparaat over een stereo- en audio-uitgang waardoor je meerdere apparaten tegelijk kunt aansluiten. Daarnaast heeft de geluidskaart een plug-and-play systeem. Dit betekent dat je niet hoeft te zoeken naar extra software of stuurprogramma's. Je sluit de geluidskaart gewoon aan en je kunt meteen genieten. De externe geluidskaart van Orico biedt ook een hoge kwaliteit geluid. De aansluitingen zijn gemaakt van metalen, waardoor je een helder en duurzaam geluid krijgt. Daarnaast is de geluidskaart compact en licht, wat betekent dat hij gemakkelijk mee te nemen is. Dit maakt het product ideaal voor mensen die veel reizen en graag muziek willen luisteren. Kortom, de externe geluidskaart van Orico biedt alles wat je nodig hebt om weer genieten van muziek.

Dit jaar op plek 10 in onze lijst. Een leuk product wat kwaliteit uitstraalt. Bekijk dit product met bijbehorende reviews. 

externe geluidskaarten vergelijking geschreven door:

Isabella

Hihoi! Ik ben Isabella en ik ben van origine een schrijver en heb me ontwikkeld tot het schrijven van blogs.

Ik vind het leuk om onderzoek te doen naar de meest hot en trendy producten op dit moment en schrijf hier graag over. Mijn doel is om mijn volgers zo goed mogelijk te kunnen informeren over de beste kantoor producten en actuele reviews. Ik doe elke dag mijn best om je zo goed mogelijk in te lichten zodat je weloverwogen een goede keuze kan maken.

Heb jij een vraag of zou je graag in contact willen komen met mij? Volg mij en dan kun je alle actuele nieuwtjes en ontwikkelingen volgen. Ik ben benieuwd naar jou en zal je met open armen ontvangen, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste reviews en feiten!

Gepubliceerd op: 15 feb. 2023